Hae mukaan!

Uganda 2022 -leirimatkan hakuohjeet ja -ehdot

Osallistujahaku leirimatkalle on päättynyt!

Vaikuttavat tasangot ja vehreät sademetsät, villinä virtaava Niili, sumuiset vuoret ja kumpuilevat viljelysmaat. Hedelmät, tee ja kahvi jotka ovat täällä lähiruokaa. Värikkäät kankaat, vilkkaat kaupungit, rikas kulttuuri ja paikallisväestö, jolla on aikaa. Muun muassa tätä on Suomen Partiolaisten tuore kumppanuusmaa Uganda.

Hae mukaan ikimuistoiselle leirimatkalle Afrikan helmeen!

Koko projektin kesto on 03/2021–04/2022. Leirimatka ajoittuu ajalle 10.1.–15.2.2022 ja kestää kaksi viikkoa + matkapäivät. Sitoudut myös ennakkotapaamisiin kolmena viikonloppuna:

  • tapaaminen 5.–7.3.2021
  • tapaaminen 21.–23.5.2021
  • tapaaminen 12.–14.11.2021

Mikäli Covid19-pandemiatilanne vaatii, osa ennakkotapaamisista järjestetään virtuaalisesti.

Hakuehdot:

  • Olethan matkan alkaessa täysi-ikäinen (täyttänyt 10.1.2022 mennessä 18 vuotta)
  • Olet Suomen Partiolaiset ry:n jäsen ja jäsenmaksu maksettuna vuosille 2021–2022
  • Otathan huomioon terveydentilasi: fyysinen ja henkinen kunto sellainen, että selviydyt pitkistä matkoista, kohdemaan alkeellisista oloista sekä mahdollisesti paikoin järkyttävistäkin kohtaamistasi asioista.

Matkan osallistumismaksu on kaikille 2440 €, sekä lisäksi valinnaisen kiertoajelun ohjelman hinta a) safari 185 € tai b) gorillaretki 600 €. Yhteensä siis 2625 tai 3040 €. Osallistumismaksu pyritään pitämään mahdollisimman edullisena mm. varainhankinnan ja avustusten avulla, mutta viimeisen erän suuruus saattaa vielä muuttua. Osallistumismaksu maksetaan kolmessa erässä:

  • 1. erä 1000 euroa, eräpäivä 3.3.2021
  • 2. erä 1000 euroa, eräpäivä 4.8.2021
  • 3. erä 625/1040* euroa, eräpäivä 1.11.2021

* Kolmannen erän suuruus riippuu osallistujan valitsemasta kiertoajelun ohjelmasta.

Osallistumismaksut sisältävät matkat Helsinki – Kampala – Helsinki, liikkumisen, majoitukset ja ruokailut Ugandassa, kiertoajelun ja oheisohjelman sekä yhteiset varusteet. Myös ennakkotapaamisten kulut (pois lukien matkat) sisältyvät osallistumismaksuun.

Osallistumismaksu ei sisällä viisumia, vakuutuksia ja maakohtaisia lääkityksiä ja rokotuksia. Vapaa-ajalla tapahtuvat ruokailut, virvokkeet, tuliaiset ym. eivät sisälly osallistumismaksuun. Osallistujat vastaavat itse maahan pääsystään ja viisumin edellytysten täyttymisestä, kuten passin voimassaoloajasta. Jälkitapaaminen on omakustanteinen. Jokainen osallistuja hankkii itse matkavakuutuksen ja sen sisällön kattavuudesta ohjeistetaan erikseen. Selvitämme myös ryhmävakuutuksen ottamisen mahdollisuutta, ja tämä selviää leirimatkalle ilmoittautumiseen mennessä.

Osallistujat maksavat projektin todelliset kustannukset. Projektin ylijäämästä palautetaan ja alijäämästä peritään se osa, joka ylittää osallistujaa kohden 50 euron rajan lisättynä mahdollisilla ylimääräisillä hallintokuluilla. Lähtijöillä on mahdollisuus myös hakea henkilökohtaista kv-stipendiä. Lisätiedot https://www.partio.fi/kv-leiristipendi/

Hakuaika alkoi 21.12.2020 ja päättyi 20.1.2021.

Hakuaika on päättynyt!

Voit toteuttaa hakemuksen myös esimerkiksi videona. Videon maksimipituus on 5 minuuttia. Muotoilethan myös muun vaihtoehtoisten hakemuksesi niin, ettei sen läpikäyntiin mene yli kymmentä minuuttia. Vaihtoehtoinen hakemus tulee toimittaa sähköisesti. Hakulomakkeella on tarkemmat tiedot videon tai muiden vaihtoehtoisten hakemusten toimittamiseen. Jokaisen hakijan on täytettävä kuitenkin hakulomakkeen pakolliset tiedot!

Hakuajan päätyttyä johtajisto käy hakemukset läpi ja valitsee osallistujat, jonka jälkeen valitut osallistujat ilmoittautuvat virallisesti Kuksassa 16.2.2021 mennessä ja maksavat ensimmäisen erän osallistumismaksusta (eräpäivä 3.3.2021).

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla heräsi kysymyksiä!

Eerika “Eini” Väisänen, eerika.e.vaisanen@partio.fi
Mari Paviala, mari.paviala@partio.fi

 

Koronavirus ja Covid19-pandemia  
Koronaviruksesta suoraan tai epäsuoraan johtuvista syistä tai sen leviämisen torjumiseksi, Suomen Partiolaisilla on oman harkintansa mukaan oikeus (i) muuttaa tapahtumaa (mukaan lukien sen sisältöä, järjestämistapaa, ajankohtaa, kestoa ja paikkaa) sekä (ii) keskeyttää tapahtuma. Lisäksi mikäli tapahtuma ei ole kohtuullisin järjestelyin muutettavissa tai siirrettävissä, tai se ei ole koronaviruksen etenemisvaiheesta johtuen tarkoituksenmukaista tai turvallista, SP:llä on oikeus peruuttaa tapahtuma. Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai keskeyttämään, tai tapahtuma siirretään osallistujalle sopimattomaan ajankohtaan, osallistujalle palautetaan osallistumismaksu vähennettynä palvelumaksulla sekä sillä osuudella, joka on jo tilitetty eteenpäin tapahtuman järjestämiseksi, ja jota ei ole mahdollista saada takaisin maksun saajalta tai viime kädessä vakuutusyhtiöltä.