Ajankohtaista

Ilonhaikki kannustaa tekemään hyvää

5.5.2021

Ilonhaikki on kahden kaveruksen vaellus, joka kannustaa tukemaan vähävaraisten lasten harrastustoimintaa ja pääsyä partion pariin. Hankkeelle on perustettu oma kampanja jonka lahjoitustuotot ohjataan Partion ystävät -rahastolle.

Ilonhaikin Tommi Salon ja Juha Aution tavoiteena on vaeltaa kevätkesällä 2022 noin 800 kilometrin reitti Ranskan Saint-Jean-Pied-de-Portista Espanjan Santiago de Compostelaan. Kaverusten tavoitteena on vaeltaa avoimin ja auttavaisin mielin ihmisiin, kulttuureihin ja luontoon tutustuen. Ilonhaikin kaverukset maksavat kaikki haikin, eli vaelluksensa, matkat, varusteet, majoitukset ja reissun muut kulut itse. Kaikki lahjoitukset ohjataan hyväntekeväisyyteen, eli Partion ystävät-rahastolle.

Ilonhaikki-hanke lisää tietoisuutta Partion ystävät -rahastosta ja lahjoitusmahdollisuuksista. Samalla Ilonhaikki jakaa blogissaan tietoa ja vinkkejä retkeilystä, vaeltamisesta ja auttamisen monista muodoista.

Ilonhaikin tavoitteena on hankkeellaan innostaa myös muita ystävyksiä, yksilöitä ja ryhmiä perustamaan omia vastaavia hyväntekeväisyystempauksiaan Partion ystävät -rahaston tueksi. Tommi ja Juha haastavat sinut mukaan osallistumaan. Annetaan yhdessä lapsille ja nuorille tasapuolinen mahdollisuus harrastaa.

Sinä voit antaa lapselle harrastuksen

Partion ystävät -rahaston tavoitteena on poistaa taloudellisia esteitä partioharrastuksen aloittamisen osalta. Tavoitteena on edistää tilannetta, jossa jokainen lapsi ja nuori voisi halutessaan aloittaa itselleen mieluisan harrastuksen. Kotien taloudellisen tilanteen muutokset näkyvät myös partiossa, ja jäsenmaksuvapautusten kysyntä onkin kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Oletko valmis auttamaan?

Lahjoittamalla Ilonhaikki hankkeen kautta Partion ystävät -rahastolle annat lapselle mahdollisuuden harrastaa Suomessa. Jokainen lahjoitus on arvokas.

Tiesitkö, että lahjoittamalla 11€ kuukaudessa mahdollistat hyvän harrastuksen kahdelle lapselle tai nuorelle ympäri vuoden?
Ryhdy Partion ystäväksi ja Ilonhaikki kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea lasten ja nuorten tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia partiossa valitsemallasi summalla kertalahjoituksena.
Tee Ilonhaikki kertalahjoitus

Haluatko järjestää oman hyväntekeväisyysvaelluksen tai ystävän haikin?
Ota yhteyttä Ilonhaikin Tommiin ja Juhaan:
ilonhaikki.fi

 

Haluamme partiossa varmistaa, että raha ei ole este kenenkään harrastukselle. Partion ystäviltä saamiemme lahjoitusten avulla tuemme vuosittain tuhansien vähävaraisten lasten ja nuorten partioharrastusta.

Jokainen lapsi ja nuori ansaitsee mahdollisuuden harrastaa, kuulua ryhmään, kokea onnistumisia ja tuntea itsensä merkitykselliseksi.

Apuasi tarvitaan. liity ilonhaikki lahjoittajaksi jo tänään!

Yläkuva: Emma Lahtinen