Ohjelma

Viikonloppu Explossa on täynnä seikkailuja ja elämyksiä aamusta iltaan! Luvassa on toista tuhatta uutta ystävää, itsensä ylittämistä, yhdessä tekemistä, ja mikä parasta – tämä on ainoastaan samoajille!

Viikonlopun aikataulu julkaistaan tapahtuman lähentyessä!

Explo alkaa perjantai-iltana yhteisillä, ennennäkemättömillä avajaisbileillä. Jos bileet ei oo sun juttu, tarjolla on myös toisenlaista ohjelmaa. Perjantain aikana tutuksi tulee myös oma majoituskoulu majoituskavereineen.

Lauantaipäiväksi jokainen valitsee itseään kiinnostavan ohjelmakokonaisuuden, polun, jossa itseään pääsee haastamaan niin ajattelussa, rohkeudessa, uusien juttujen parissa kuin uusien ystävienkin kanssa. Aktiviteetteja on ainakin metsässä, maaseudulla, korkeuksissa ja kaupungissa. Polkujen teemat pyörivät teknologian, tulevaisuuden, kouluttautumisen, johtamisen, hyvinvoinnin ja monen muun ajankohtaisen aiheen parissa. Lauantai-iltana pärähtävät tietenkin käyntiin tajunnanräjäyttävät ja DJ:n tahdittamat iltabileet oheisohjelmineen, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi!

Sunnuntaina ohjelmassa on kaikkien osallistujien yhteiset Explomessut, joilta löytyy varmasti tekemistä jokaiselle! Messuja saa kiertää vapaassa järjestyksessä, ja niiden aikana saa maistiaisen lähes kaikista poluista. Explomessut huipentuu yllätysartistin esiintymiseen – tätä ei kannata jättää välistä! Lounaan jälkeen on vielä mahdollisuus vaihtaa viimeisetkin yhteystiedot ja sopia, missä seuraavaksi nähdään! Miltä sun tulevaisuus näyttää? Ilman kristallipalloakin se näyttää ainakin 18.-20.10. Explolta!

Samoajaluotseille Explo tarjoaa tukea omaan pestiin. Luvassa laadukasta ohjelmaa ja koulutusta! Lisätietoa luotsauksesta.

Perjantain ja lauantain iltabileissä on runsaasti UV-valaistusta, joten suosittelemme valkoista vaatetusta! Varoitus: kirkkaat ja vilkkuvat valot voivat aiheuttaa oireita herkimmille.

Explolla nähdään, siitä tulee legendaarisesti lit!