Explomessut ja koulutussetti

Sunnuntaina ohjelmassa on kaikkien osallistujien yhteiset Explomessut, joilta löytyy varmasti tekemistä jokaiselle! Explon messut järjestetään sunnuntaina 20.10. klo 9.30-12 Riihimäen Urheilutalolla. 

Messuille on tulossa mukaan leirejä, projekteja ja vaikka ketä esittelemään toimintaansa!

Explomessujen aikataulu

9.30 Explomessut alkaa!

10.00 Pihtiputaan lukion partio-ja johtajalinja esittäytyy

10.45 WWF:n puhe11.30 Staabi kiittää Explosta

12.00 Messut loppuvat

Messujen lisäksi sunnuntaina voit halutessasi osallistua Pääsevätkö kaikki mukaan -nimiseen koulutukseen klo 10:30-12.

”PÄÄSEVÄTKÖ KAIKKI MUKAAN?

Kuinka varmistamme, että kaikki pääsevät partioon mukaan? Lyhyessä toiminnallisessa koulutuksessa pohdimme yhdessä keskustellen ja harjoitteita tehden turvallisen sekä hyväksyvän ilmapiirin rakentamisen tapoja. Miten partio kohtaa ja tavoittaa aidosti kaikentaustaiset nuoret.

Koulutuksen tavoitteena on jakaa välineitä saavutettavaan ja inklusiivisen toimintaan. Tilaisuudessa kasvatamme ymmärrystä siitä, kuinka vähemmistötaustaisten nuorten oma osaaminen saadaan osaksi Partion toimintaa ja sen kehittämistä – tehdään partiosta aidosti kaikkien harrastus. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta aiheesta. Kaikki Explo-messuille osallistuvat ovat tervetulleita työpajaan. Tule visioimaan yhdessä uudenlaista partiokulttuuria!”

Koulutus on lisätty mukaan ohjelman ilmoittautumislomakkeelle. Jos täytit ilmoittautumislomakkeen jo, voit käydä täyttämässä lomakkeen uudestaan: jätä kaikki muut kohdat tyhjäksi, ja täytä vain tuo ”osallistun koulutukseen” -kohta.