Iltaohjelmat

Iltaohjelmia tapahtuu sekä uimahallilla että urheilutalolla. Tällä sivulla on ensin infoa uimahallista, sitten urheilutalosta.

Uimahallibileet

Uimahallibileitä pidetään kahdet perjantaina ja lauantaina. Voit mennä vain siihen vuoroon, mihin olet ilmoittautunut. Uimahallin ovella on lista niistä, ketkä mihinkin vuoroon ovat ilmoittautuneet. Uimavuoroja ei pidennetä siitä mitä on sovittu, eli ole ajoissa paikalla, jos haluat käyttää koko vuoron! Uimahalli sijaitsee lähellä kouluja, mutta varaa aikaa myös siirtymisiin. Uikkarit päälle ja polskimaan!

Vuorot on sekä pe että la klo 18-19:30 ja 20-21:30. Ohjelman infopiste palvelee urheilutalolla pe klo 17-21. Sieltä voi kysyä, jos johonkin uimahallivuoroon vielä mahtuisi. Tällä hetkellä tilaa on vain pe aikaisemmassa vuorossa 18-19:30, eli jos haluat sinne, muttet ole ilmoittautunut, tule ajoissa käymään infopisteellä.

Iltaohjelmat ja Explobileet

Molempina iltoina iltaohjelma alkaa klo 19 Urheilutalolla. Iltaohjelmapisteet pyörivät kahteentoista asti yöllä. Explobileet jatkuvat ainakin kahteen asti, ja viimeistään kolmelta pitää ilmoittautua omalle koululle nukkumaan.

Tässä on ohjelman aikataulu:

Iltaohjelman aikataulu osallistujille