Ajankohtaista

Merkkipäivälahjoitus partiolle

15.1.2024

Juhlistatko tänä vuonna syntymäpäivää, hääpäivää, eläkkeelle jääntiä, partioystävyyden vuosipäivää tai onko elämässäsi muuten syytä juhlaan? Pyydä läheisiltäsi lahjaksi merkkipäivän lahjoitusta ja autat merkkipäivänäsi samalla vähävaraisia lapsia ja nuoria harrastamaan partiota. 

Kolme tapaa kerätä lahjoituksia 

1. Perusta oma merkkipäiväkeräys Partion ystävät -rahastoon 

Pyydä meitä perustamaan merkkipäiväkampanja merkkipäiväsi kunniaksi. Saat nettilinkin, jonka kautta onnittelijat voivat tehdä lahjoituksen esimerkiksi verkkopankissa, Mobile Paylla tai luottokortilla. Merkkipäivän jälkeen saat tietää lahjoitusten määrän. Me ohjaamme puolestasi kerätyt lahjoitukset tarvitsevien jäsenmaksuvapautuksiin. 

2. Pyydä lahjoitukset Partiosäätiön pankkitilille  

Voit pyytää läheisiäsi maksamaan lahjan suoraan Partiosäätiön pankkitilille: FI79 5721 4610 0123 45 ja kirjoittamaan sinun nimesi sekä lahjoituksen antajan oman nimen tilisiirron viestikenttään. Viesti voi olla esimerkiksi: “Onnea Pekka Partiolainen 50v, toivoo Vetreä Vaeltaja”. Säätiö laatii merkkipäiväsankarille luettelon kaikista lahjoittajista, jotka ovat merkinneet sekä merkkipäiväsankarin että oman nimensä maksun viestikenttään. Partiosäätiölle tehdyt lahjoitukset ohjataan suoraan lasten ja nuorten partiotoimintaan sekä sen kehittämiseen. 

3. Järjestä keräys Facebookissa 

Luo oma Facebook-kampanja ja jaa sitä läheisillesi sosiaalisessa mediassa. Facebook tilittää kampanjan tuoton Partion ystävät -rahastoon lyhentämättömänä.

Luo varainkeruukampanja Facebookiin

Kun haluat apua merkkipäivälahjoituksen suunnitteluun, laita sähköpostiviestiä osoitteeseen palvelu@partio.fi ja me autamme sinut eteenpäin.