Ajankohtaista

Nuoret johtajat rakentavat tulevaisuuden Suomen, miltä haluat sen näyttävän?

3.9.2019
Terveiset kevään yrityskumppanilta Wunderdogilta:

Arvopohjainen johtaminen näyttelee nykyajan modernissa työelämässä merkittävää roolia. Ketteryys, monimuotoisuus, arvot, aatteet, kunnioitus ja mukaan ottaminen ovat työelämän kuumimpia sanoja. Eikä pelkästään siksi, että se tekisi työympäristöstä mukavamman, vaan motivoituneella ja monimuotoisella tiimillä päästään tutkitusti innovatiivisempiin lopputulemiin paremmin tuloksin. Siksi nämä ovat tärkeitä asioita niin tämän päivän kuin tulevaisuuden johtajillekin.

Me Wunderdogilla olemme kiteyttäneet arvomme ja tavat toimia Kulttuurilupaukseksi, joka ohjaa jokaisen meidän tekemistämme. Ohjenuorat tekemiseen ovat tärkeintä etenkin silloin, kun organisaatio on itseohjautuva eikä päällikkötasoja tunneta.

Vuonna 2017 syntyneen kiky-sopimuksen jälkimainingeissa kävimme yrityksessämme sisäistä keskustelua siitä, millä tavalla vaikutamme tehokkaimmin sekä yrityksemme että alan yleiseen kilpailukykyyn pitkällä aikavälillä. Syntyi ajatus, että mitä jos ehdotettua vuorokauden työajan lisäystä käytettäisiinkin myös tärkeiden asioiden tukemiseen? Keräsimme vuosittain omalla porukalla kiky-pottia ja tänä vuonna päätimme sisäisen keskustelun jälkeen osallistua Suomen Partiolaisten järjestämään VBL-koulutukseen.

Kesäkuussa saimme mukaamme energisen porukan VBL-koulutukseen osallistuneita nuoria aikuisia. Lauma ehkä jopa hieman yllätti “vanhoja koiria” rohkeudellaan haastaa ja kyseenalaistaa status quota sekä kokemuksellaan ja terävillä mielillään. Myös meille osallistujille oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää olla mukana koulutuksessa. Erityisesti Leijonanluola-työt olivat mielettömiä ja lähes kaikki toteutuskelpoisia businessideoita!

Kiinnitimme myös huomiota koulutuksen tasoon, joka oli erityisen kova. Muistelemme tuota viikonloppua lämmöllä, ja olemme vakuuttuneita, että jos tulevaisuuden johtajamme ovat tätä tasoa, meillä ei ole mitään hätää!

Uskomme vahvasti, että arvopohjaisen johtamisen tärkeys tulee korostumaan vielä nykyistäkin vahvemmin tulevaisuudessa ja haluamme olla tukemassa sekä auttamassa myös muita johtajuuden kehittämisessä. Sen lisäksi, että saimme viettää aikaa ja tutustua johtajakoulutukseen osallistuneiden sekä koulutuksen järjestäjien kanssa, koemme, että teimme myös uusia tuttavuuksia, joihin varmasti törmäämme vielä tulevaisuudessa. On ollut hauska moikkailla tuttuja kasvoja, joita on tullut Helsingissä vastaan. 🙂

Kiitos Suomen Partiolaiset ja ennen kaikkea mukana olleet tulevaisuuden johtajamme!

 

Terkuin,

Anna-Maria ja Meri-Tuuli

 

Anna-Maria La Fiura, Head of Marketing                                                    

Meri-Tuuli Olkkonen, People Operations

Wunderdog