Ajankohtaista

Paras joululahjaidea on aineeton

1.12.2023

Joulu lähestyy ja monissa talouksissa aletaan tuskailla joululahjojen kanssa. Rakkaille ja läheisille haluaa osoittaa arvostusta, mutta toisaalta sopivan lahjan löytäminen on haastavaa. Partion ystävien eettinen ja ekologinen aineeton joululahja helpottaa joulukuun kiirettä.

Eettinen joululahja ilahduttaa

Eettisessä aineettomassa joululahjassa parasta on se, että lahja tuo iloa niin monelle. Kun ostat Partion ystävien aineettoman joululahjan, ilahdutat lahjan saajaa, mutta myös vähävaraista partiolaista, joka pystyy avullasi harrastamaan partiota. Harrastus on yksi parhaita keinoja kitkeä lasten yksinäisyyttä. Kaikki Partion ystävien aineettoman lahjan tuotot ohjataan Partion ystävät -rahastoon.

Aineeton lahja on ekoteko

Partiolaiset haluavat toimia aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Sen vuoksi haluamme kannustaa jokaista joululahjan ostajaa harkitsemaan, mikä on tarpeellista ja mikä ei.

Moni miettii joulukuussa, mitä ostaa lahjaksi ystävälle, puolisolle, omalle aikuiselle lapselleen tai omille vanhemmilleen. Sopivan lahjan löytäminen voi olla vaikeaa, vaikka lahjan saaja olisi niinkin tuttu kuin oma puoliso tai paras ystävä. Kun ostat materian sijaan Partion ystävien aineettoman lahjan, voit olla varma, että valitsemasi joululahja ei unohdu saajan kaappiin pölyttymään. Anna siis tänä jouluna lahjaksi aineeton lahja ja tue haluamallasi summalla vähävaraisten lasten partioharrastusta.

Kuvat: Netta Hautamäki