Ajankohtaista

Ystävänpäiväksi Partion ystävien aineeton lahja

9.2.2022

Aineettomasta lahjasta on kolminkertaisesti iloa! Sinä saat näppärästi viime hetken lahjan hankittua. Ystäväsi saa merkiksi aineettomasta lahjasta kiitoskortin ja lahjoittamallasi summalla katetaan vähävaraisen partiolaisen harrastusmaksuja Partion ystävien rahastosta.

Ystävänpäivä lähestyy jälleen! Monista muista maista poiketen meillä Suomessa helmikuun 14. päivänä juhlitaan rakastavaisten sijasta ystävyyttä ja kaveruutta. Kaikilla lapsilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tavata uusia kavereita tai viettää aikaa ystävien kanssa perheen vähävaraisuudesta johtuen. Jatkuva koronapandemiasta johtuva poikkeustilanne on vaikuttanut merkittävästi lasten mahdollisuuksiin harrastaa esimerkiksi partiota. Jäsenmaksuvapautusten kysyntä jatkaa kasvuaan. Suomen Partiolaisten Partion Ystävät -varainhankintaohjelmalla ja Aineettomilla lahjoilla pyritään puuttumaan tähän ongelmaan.

Sinä voit auttaa! Ostamalla Aineettoman lahjan omalle ystävällesi voit samalla lahjoittaa avustuksen retkimaksuun tai jopa partioharrastuksen koko vuodeksi vähävaraiselle lapselle!

Mistä ja miten aineettoman lahjan voi ostaa?

Partion ystävien aineettomalla lahjalla on oma lahjakauppa osoitteessa partio.fi/aineetonlahja. Sieltä kuka vaan voi käydä ostamassa lahjan. Lahjakaupasta ohjataan ulkoiseen lahjoituspalveluun, jossa maksun voi tehdä turvallisesti yleisimmillä verkkomaksuvälineillä. Heti ostoksen jälkeen pääset tulostamaan tai tallentamaan kiitoskortin annettavaksi lahjan saajalle. Kauppa on auki 24/7, eli viime hetken ystävänpäivälahjaostoskin onnistuu.

siirry aineettomaan lahjakauppaan

Keitä partion aineettomien lahjojen avulla autetaan?

Aineettomien lahjojen avulla kerätyt varat ohjataan Partion ystävien rahastoon ja sieltä eniten tarvitseville vähävaraisille lapsille. Näin pystymme takaamaan partioharrastuksen jatkumisen vähävaraisille lapsille ja nuorille. Leiristipendejä ja jäsenmaksuvapautuksia voi hakea taloudellisin ja sosiaalisin perustein.

Sinä voit mahdollistaa yksinäiselle lapselle partioystävyyksiä

Harrastus on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Hyvä harrastus tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa ja oppia sekä löytää ystäviä. Partiota voi harrastaa lähes jokaisessa Suomen kunnassa. Aineeton lahja lahjoitusten avulla pystytään varmistamaan, että kaikilla lapsilla, perheen varallisuudesta riippumatta, olisi mahdollisuus harrastaa.

Osta aineeton lahja

Vai ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi?

Olisitko valmis auttamaan säännöllisemminkin? Kuukausittainen lahjoittaminen on vaivaton tapa mahdollistaa partioharrastus pikkusummalla: jo yhdentoista euron kuukausilahjoituksella mahdollistat partioharrastuksen kahdelle nuorelle koko vuodeksi! Vuoden aikana lapsi tapaa ikätovereitaan ja oppii runsaasti erilaisia taitoja koulutettujen vapaaehtoisten ryhmänjohtajien opastuksella.

Ryhdy partion ystäväksi, eli kuukausilahjoittajaksi

Kuva: Mari Lehtisalo