Yhteistyössä: Lunette

Nyt se on virallista: #NoMissedSchooldays-hanke tekee yhteistyötä suomalaisen kuukuppivalmistaja Lunetten kanssa ugandalaisten tyttöjen koulunkäynnin edellytysten parantamiseksi sekä menkkatabujen rikkomiseksi meillä ja muualla! Kumppanuus toteutetaan kaupallisena yhteistyönä.

Lunette on vuodesta 2005 toiminut kuukuppeja valmistava kotimainen yritys, jonka missiona on ”hyväntuulinen kuukautisvallankumous”. Nykyisin Lunetten kuukuppeja myydään yli 40:ssa eri maassa. Lunette on erinomainen kumppani #NMSD-hankkeelle, sillä Suomen partiolaisten tapaan myös Lunette on ekologisesti kestävän elämäntavan sekä tyttöjen ja naisten oikeuksien puolestapuhuja. Lunetten kuukupit valmistetaan ja pakataan Suomessa, ja koko tuotantoprosessissa otetaan huomioon tuotteen ekologinen kestävyys. Luneten tarkoituksena onkin ”jättää perinnöksi parempi maailma, jossa kaikilla on oikeus kuukautishygieniaan”. Yhteisen arvopohjan ja tavoitteiden vuoksi olemme hyvin innoissamme alkaneesta kumppanuudesta!

Saat Lunetten verkkokaupasta 25% alennusta kaikista kuukupeista alennuskoodilla PARTIO25. Lunette lahjoittaa joka 10. ostetusta kupista yhden kupin #NoMissedSchoolDays—projektille Ugandaan. Ostamalla kuukupin teet siis tuplasti hyvää! Alennus on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Lunetten sininen logo, jossa lukee Lunette.