Projektitiimit

Tutustu Suomen hankeryhmään täällä!

Laura Silver (puheenjohtaja), hankehallinto & kommukointi Ugandaan
Heips! Mä olen Laura. Liityin partioon 19-vuotta sitten ja partio vei silloin mennessään. Olen kasvanut pienestä sudenpennusta tukevaksi aikuiseksi kotilippukunnassani Vaaran Vaeltajissa, Espoossa. Intohimoihini kuuluu niin sosiaalisesti kuin ekologisestikin kestävien ratkaisujen etsiminen ja globaalin epätasa-arvoisuuden vähentäminen. Tyttöjen oikeudet on myös lähellä sydäntä ja tässä projektissa yhdistyykin nämä kaikki. Arvoni näkyvät myös opinnoissani – opiskelen kehitysmaatutkimusta Helsingin yliopistossa. Tällä projektilla on minun mielestäni paljon annettavaa sekä meille suomalaisille kuin ugandalaisillekin. Kuukautistabuja täytyy murtaa kaikkialla!

Vilma Virtanen (puheenjohtaja), hankehallinto Suomessa, kumppanuudet
Heippa! Olen Vilma, pitkän linjan partiolainen Tampereelta. Olen harrastanut partiota 7-vuotiaasta saakka eli nyt 20-vuotta (huh). Opiskelen tällä hetkellä historiaa Tampereella. Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvo ja vastuullisuus ja niiden vuoksi olen mukana projektissa. Uskon, että projektimme edistää näitä arvoja, etenkin tasa-arvoa.

Säde Karhu, hankehallinto
****

Petteri Näreikkö, viestintä & koulutus (sidosryhmäviestintä, mediayhteydenotot projektista)
Heippa! Olen Petteri,  Lapin yliopiston jatko-opiskelija ja tutkin arktista politiikka erityisesti alkuperäiskansaoikeuksien näkökulmasta. Viime aikoina olen myös työskennellyt inhimillisen turvallisuuden parissa eräässä laajan turvallisuuden verkostossa. Minulla ei partiokokemusta ennen tätä projektia ole, mutta toimin kuitenkin puolisen vuotta sudenpentujen partiojohtajana tämän projektin innoittamana. Vapaa-ajalla tykkään liikkua ulkona luonnossa ja harrastan myös triathlonia.

Reetta Harkko, viestintä & koulutus (nettisivut)
Moikka! Olen Reetta, yleis- ja aikuiskasvatuksen maisteriohjelmassa opiskeleva (ja korkeakoulussa työskentelevä) on- ja off-partiolainen Helsingistä. Vietin vuosikymmenen Kouvolan Kelo-Versoissa sudariajoista vaeltajaksi, mutta muutettuani ensin ulkomaille välivuotta viettämään ja myöhemmin Helsinkiin partio jäi taka-alalle. Olin jo vuosia kuitenkin halunnut palata takaisin juurilleni partion pariin, joten kun bongasin hieman sattumalta mainoksen #NoMissedSchoolDays-projektiryhmäläisten hausta, lähdin innoissani mukaan. Olen niin opintojeni kuin työni puolesta koulutuksen ja sen tasa-arvoistavan vaikutuksen innokas puolestapuhuja, joten mahdollisuus osallistua projektiin, jossa tuetaan tyttöjen oikeutta ja mahdollisuuksia koulutukseen, sopii täydellisesti omaan arvomaailmaani.

Laura Lettenmeier, viestintä & koulutus (sosiaalinen media)
Täällä huutelee Laura! Olen aktiivipartiolainen alun perin Hämeestä Aurinkovuoren Vartijoista ja nyt hypännyt uuden ja jännittävän äärelle #NoMissedSchoolDays-hankkeen parissa. Kiinnostuin kehitysyhteistyöstä ja Uganda-projektista oltuani mukana Suomen Partiolaisten Nepalin matkalla vuonna 2018. Reissu kasvatti haluani auttaa sekä tehdä jotakin konkreettista kehitysmaiden hyväksi ja tasa-arvon edistämiseksi. Vastaan projektissamme viestinnästä, etenkin somesta, sekä tapahtumakoordinoinnista. Aiemmin olen toiminut lippukuntapesteissä laidasta laitaan sekä erilaisten leiriprojektien parissa. Partiossa minuun on voinut törmätä myös lukuisilla KV-matkoilla. Oli reissu tai leiri mikä tahansa, parasta ovat iloiset ukulelejamit iltanuotiolla yhdessä ystävien kanssa.

Eerika Väisänen, globaalikasvatus (taitomerkit, leiripaketti)
Jambo! Partiokaverini huikkaavat minua useimmiten Einiksi. Olen täysillä, herkästi ja lähes kaikesta innostuva porilainen huivikaula. Tai siis alkujaan Ylöjärveltä Tampereelle ponnistanut hämäläinen, mutta viimeisen viiden vuoden aikana porilaiseen (varsin uniikkiin) identiteettiin ja elämäntapaan ihastunut. Partion olen aloittanut 6-vuotiaana, joten pestit kotilippukunnassani Ylöjärven Otavassa on ehditty ottaa haltuun aina vartionjohtajasta akelaan, tarpojaluotsiin ja lippukunnanjohtajaan. Lippukuntapestien ohessa viimeiset 10 vuotta ovat pyöritelleet mäliksi erilaisissa kv-partiopesteissä ja ne ovat partiossa minua vahvasti motivoiva juttu. Explorer Beltit, Roverwayt ja viimeisin SP:n Nepalin projekti ovat tulleet tutuiksi, ja itseasiassa juuri Nepalin partiomatkalla kuulin SP:n kumppanuushankkeesta Ugandan suuntaan ensimmäisen kerran.. sillä polulla ollaan! Olen todella ylpeä ja innoissani siitä, että voin osana #NoMissedSchoolDays -hankeryhmää olla mukana edistämässä tasa-arvon toteutumista Suomessa ja Ugandassa. Vastaan tässä hankkeessa globaalikasvatuksesta yhdessä Jennyn kanssa ja kunnianhimoinen henkilökohtainen tavoitteeni on saada mahdollisimman moni teistä suomalaisista huivikauloista innostumaan #NMSD-toimintamerkistä aktiviteetteineen. Rikotaan tabuja ja rummutetaan tasa-arvon toteutumisen puolesta yhdessä!

Jenny Lundman, globaalikasvatus (taitomerkit, leiripaketti)
Hei kaikille, täällä Jenny! Olen vastuussa globaalikasvatuksesta eli tällä hetkellä käytännössä tarkoittaa, että vastaan muun muassa Suomen partioon tulevista aktiviteeteista ja haasteista. Olen itse ollut lapsena ja nuorena partiossa muutaman vuoden. Nyt aikuisiällä olen toiminut Seppona muutamankin kerran. Kiinnostuin tästä hankkeesta sen aiheen vuoksi: Koen, että tämä hanke on jotain, jonka sisällön voin täysin allekirjoittaa. Tässä hankkeessa mielestäni tehdään todella konkreettista matalankynnyksen kehitysyhteistyötä Ugandassa. Samalla muokataan ”ajatusvääristymiä” ja normalisoidaan kuukautisia, eli rohkaistaan puhumaan asioista, joista ei yleensä puhuta! Ja lisätään huimasti tasa-arvoa niin Ugandassa, mutta myös Suomessa.