Tekijäilmoittautuminen

Tapahtuman varsinainen ilmoittautumisaika oli 3.-18.4.2024. Jälki-ilmoittautuminen oli käynnissä 8.-23.5.

Tekijät voivat ilmoittautua tapahtumaan 20.7.2024 saakka alla olevalla linkillä.

Ilmoittautuminen tehdään partiolaisten Kuksa-rekisterissä. Partiolaiset kirjautuvat lomakkeelle PartioID:lla. Ei-partiolainen pääsee ilmoittautumaan ilman PartioID:tä saman ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautumisohjeet kannattaa lukea tarkkaan.

Tapahtuma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarjolla on erilaisia maksutapoja.

Osallistumismaksu sisältää tapahtumassa tarjoiltavan ruuan, ohjelman ja paikalla olevat fasiliteetit. Kaikki tapahtumassa tarjoiltava ruoka on kasvisruokaa. Kuljetukset eivät sisälly osallistumismaksuun.
Suomen Partiolaiset on sitoutunut tavoittelemaan järjestönä hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Tapahtumissa yhtenä merkittävänä päästölähteenä on ruoka, joten konkreettisena toimenpiteenä olemme sitoutuneet tarjoamaan kasvisruokaa. Väre toteuttaa tätä linjausta.

Osallistumistietojen muokkaaminen

Omia terveystietoja, ruokavaliotietoja ja saavutettavuuteen liittyviä asioita voi käydä muokkaamassa itse partiorekisteri Kuksassa tai ilmoittamalla siitä osoitteeseen vare@partio.fi 20.7.2024 saakka.
Partiolainen tai hänen huoltajansa pääsee näkemään omat ilmoittautumistietonsa ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksillaan tai huoltajatunnuksillaan Kuksaan (kuksa.partio.fi). Kirjauduttuasi sisään valitse Kuksan etusivun oikeasta yläreunasta sen henkilön nimi, jonka ilmoittautumista haluat tarkastella > Siirry henkilön tietoihin > valitse Tapahtumat-välilehti > Tapahtuman (SP Väre 2024) oikeassa reunassa Muokkaa-painike. Ei-partiolaiset voivat laittaa viestiä osoitteeseen vare@partio.fi.

Osallistumisen peruminen ja osallistumisen siirtäminen

Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista perua, mutta osallistumismaksua ei palauteta. Myöskään sairastumis- tai tapaturmatapauksissa osallistumismaksua ei palauteta, mutta maksun kattamiseksi on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta Peruutathan osallistumisen ottamalla yhteyttä projektitoimistoon vare@partio.fi.

Varusmies- ja siviilipalvelusturva on voimassa 11.8.2024 asti. Varusmies- ja siviilipalvelusturva tarkoittaa oikeutta tapahtumaosallistumisen perumiseen niille, joiden palvelus osuu tapahtuman päälle, eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua tapahtumaan. Osallistumisen perumiseen tarvitaan todistus puolustusvoimilta tai siviilipalveluskeskukselta. Varusmies- ja siviilipalvelusturvan tapauksessa osallistumismaksu palautetaan osallistujalle.

Tapahtumaosallistumisen siirto toiselle tapahtumaosallistujalle on mahdollista 9.6.2024 saakka. Siirtämisessä noudatetaan osallistujan vaihtamisen ehtoja ja vaihto tehdään erillisten ohjeiden mukaan. Osallistujan vaihtamisen ehdot löytyvät Väreen verkkosivuilta. Tapahtumaosallistumisen siirtäjä on itse vastuussa korvaavan osallistujan hankkimisesta ja osallistumismaksun hoitamisesta uuden osallistujan kanssa haluamallaan tavalla. Suomen Partiolaiset / Väre-tapahtumaorganisaatio ei laskuta uutta osallistujaa tai hyvitä maksua alkuperäiselle osallistujalle. Jos et saa siirrettyä osallistumista toiselle, peruutathan osallistumisen ottamalla yhteyttä projektitoimistoon vare@partio.fi. Osallistumismaksua ei palauteta.