Museokauppa

Museokaupasta saatat löytää vaikkapa kadottamasi tilalle uuden leirimerkin, suoritus- tai taitomerkin ja vieläpä edulliseen hintaan. Jos haluat ostaa vaihtomerkkejä swoppailuun, on Museokauppamme juuri oikea osoitteesi.

Museokaupassa myytävät tuotteet ovat osa Partiomuseon varainhankintaa.

Suomen Partiomuseo on julkaissut noin viisikymmentä kirjaa. Niiden aihepiiri on laaja ja monipuolinen vuosikirjoista Partioliikkeen bibliografiseen hakemistoon (1981) ja aiheisiin kuten: Ihminen leikkii (1980), Kalevalaisuuteen partiotoiminnassa (1988), Partiotoiminnan ekologia (1986), Vaeltajaongelma (1986) tai Partiomuseon viisi vuosikymmentä (2014).

Myynnissä on myös paljon muuta partiomuistotavaraa kuten erilaisia merkkejä, pinssejä, tarroja ja postikortteja tai vaikkapa nuotion sytytyksen apuvälineitä.

Museokaupan tuotteet ovat myynnissä museolla Turussa ja lisäksi pop up -museoissamme leireillä ja tapahtumissa rajoitetuin valikoimin. Pyrimme pitämään valikoimassamme myös museon tai leirin erikoispostimerkit ja kortit tutuille ja kotiväelle terveisten lähettämistä varten. Kortteihin ja kirjeisiin saa myös Partiomuseon leiman.

Suomen Partiomuseoyhdistyksen kirjoja on ostettavissa myös antikvariaatti.net -sivustolta.
Linkki vie Sinut suoraan antikvariaatin Partiomuseon valikoimaan. Muuten sivustolla surffaillessasi löydät meidät KAUPPIAAT-alavalikosta Suomen Partiomuseo -nimellä.