Materiaalia lippukunnille maailmanjamboreesta

Suomen Jamboreejoukkueen JOIN IN-paketti on julkaistu!

Materiaalipaketti on rakennettu toteutettavaksi yhden päivän aikana lippukunnan kesäleirillä. Toki voit myös pistää aktiviteetit pienemmiksi paloiksi ja toteuttaa niitä ikäkausien retkellä, oman ryhmän retkellä tai pieninä paloina viikkokokouksissa.  

Tätä pakettia hyödyntämällä voitte helposti toteuttaa ihannetta: ystävyyttä yli rajojen. Rajojen ylittäminen ei aina vaadi matkaa ulkomaille, kansainvälisyyttä voi kokea omilla kotinurkillaan. Tärkeintä ystävyyden rakentamisessa on avoin asenne ja rohkeus kohdata uusi, vieras kulttuuri. Vain ottamalla selvää ja tekemällä voi kokea jotain uutta.  

Johtaja, nappaa tästä vinkit, ja järjestä sudenpennuille, seikkailijoille, tarpojille, samoajille ja vaeltajille Join in -päivä, joka herättää ajatuksia siitä, että meitä partiolaisia on ympäri maailmaa. Kenties joku saa tästä kipinän lähteä itsekin kokemaan partiota kotimaan rajojen ulkopuolelle. Ehkä jopa seuraavalle maailmanjamboreelle 2027 Puolaan? ”

Lue ja tutustu JOIN IN-Pakettiin

Etelae_Korean_Jamboreen_Join_in_paketti_cb8d623fb7-2

WSJ 2023 varainkeruuyhteistyö Moikon kanssa

Suomen Jamboreejoukkue sekä Moiko  aloittivat yhteistyön syksyllä 2022!

Joulu lähestyy ja haluamme tukea Jamboreelle lähteviä varainkeruussa. Olemme sopineet Moikon kanssa yhteistyösopimuksen varainkeruutuotteista 35% katteella. Jokainen mukaan lähtevä lippukunta saa oman tunnuksen verkkokauppaan, jonka kautta tilaukset lippukunnan yhteyshenkilö hoitaa kootusti.  Yhteistyö varainhankinnassa jatkuu myös keväällä uusilla tuotteilla kuten T-paidoilla, kasseilla ja sukilla.  Toivomme, että lippukuntanne mahdollistaa varainkeruun myös muille lähistöllä toimiville jamboreelle lähteville huiviin katsomatta. Tämä varainkeruu Moikon kautta on mahdollista ainoastaan lippukuntien kautta.  Moiko on helsinkiläinen kahden naisen omistama ja vetämä design-yritys. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti Suomessa ja lähialueilla. Pipoissa ja käsineissä käytetään 100% mulesoimatonta merinovillaa. Design on palkittu vuonna 2017 Red Dot design awardissa kunniamaininnalla.

Asusteissa on heijastavat painatukset. Partiolaisten varainkeruu Moikon tuotteita myymällä Lippukunnat myyvät valikoituja Moikon tuotteita ovh-hinnoilla, ja ostavat tuotteet Moikon verkkokaupasta, partiolaisten omalta sivulta 35 % alennuksella. Tämä 35% myyntitulosta jää partiolaisille. Lippukunnan vastuuhenkilö kerää tilaukset jäseniltään. Ohessa on excel-tiedosto myynnissä olevista tuotteista tuotetietoineen ja hintoineen. Vastuuhenkilö tekee tilauksen Moikon verkkokaupasta. Tilauksen voi tehdä myös useammassa erässä ja varmistaa esimerkiksi jamboreepipojen saannin. Tuotteita on rajallisesti.

Olethan yhteydessä oman lippukuntasi yhteyshenkilöön!

Lippukunnille

Tietopaketti jamboreesta jaettavaksi lippukuntien tilaisuuksissa:

  • Esittelyvideo matkapaketeista ja hinnoista lippukuntien tilaisuuksissa näytettäväksi

Kuva: Elias Österman