Asuminen ja ruokailu

Kaikki ISTit asuvat jamboreen Adult Campissa eli “aikuisten leirissä”. Suomalaiset ISTit majoittuvat Adult Campissa yhdessä joukkueen teltoissa. 

Leiriläiset asuvat omissa alaleireissään leirilippukuntajohtajien kanssa. Adult Campin ikäraja on koko leirin 18 vuotta. Vaikka ISTillä olisi nuorempia kavereita leirilippukunnissa, he eivät voi nukkua keskenään. Näistä järjestelyistä ei leirillä voida tinkiä.  

ISTit pääsevät kuitenkin jamboreen aikana tutustumaan leirilippukuntiin lippukuntalomittajina ja tapaamaan siellä olevia kavereitaan. Vierailujen yksityiskohdat sovitaan leirilippukunnan johtajien kanssa myöhemmin.   

Adult Camp löytyy alla olevasta kuvasta numero 5 kohdalta.  

ISTit ruokailevat keskuskeittiöllä. Leirilippukunnat kokkaavat itse, mutta ISTeillä päiväohjelma on tiukempi, eikä aikaa tehdä ruokaa ole. 

Keskuskeittiö tarjoaa aamupalan sekä päivällisen, lounas on mukana kulkeva eväspakkaus. Iltapalaa ei erikseen tarjoilla. Leirilalueella on kahviloita, kioskeja ja eri maiden herkkuja tarjoavia Food Houseja, joista iltapalaa voi halutessaan ostaa. 

Muistathan: ISTien elämä on aktiivista. Paikasta toiseen tulee käveltyä niin paljon, että askelmittarista lienevät leirin jälkeen askeleet loppu. Hyvät kengät ovat reissun tärkein varuste!