Johtoryhmä

Nimensä mukaan, johtoryhmä johtaa kokonaisuutta. Sen tehtävä on osa-alueiden koordinointi sekä johtaminen.

Johtoryhmän esittely

Saara Pajunpää

Joukkueenjohtaja

Parasta leirillä: Se hetki kun leiri hiljenee vauhdikkaan päicän jälkeen ja hoidat viimeiset asiat enne telttaan siirtymistä

Mitä odotan Jamboreelta: Uusia elämyksiä yhdessä muiden partiolaisten kanssa sekä uusia partiokavereita


Arvi Snäll

Joukkueenjohtaja

Parasta leirillä: Leirin kansainvälisyys ja mahdollisuus nähdä Partion eri variaatiot. Ja onhan leirin järjestäminen myös aikamoinen Partion kyvykkyyksien osoitus jonka voi parhaiten kokea paikan päällä. 

Mitä odotan jamboreelta: Uusien kontaktien luomista, tutustumista Korean Ilmailupartiototeuukseen sekä yleensäkin Korean kulttuuriin. 


Pia Aalto

Osallistujajohtaja

Osallistujajohtaja:  Meidän osallistujatiimi vastaa leirilippukunnista, ISTeistä ja partiokasvatuksen toteutumisesta koko projektissa. Osallistujajohtajana mun tehtäviin kuuluu tiimin johtaminen sekä johtoryhmässä työskentely.  

Parasta leirillä: Jamboree on mahtava paikka aidosti tavata ja kohdata ihmisiä erilaisista kulttuureista eri puolilta palloa. Partiolaisuus on hieno yhdistävä tekijä ja loistava jäänsärkijä keskusteluille.  

Mitä odotan jamboreelta: Mielenkiintoista projektia ja ennen kaikkea sitä iloa, mikä välittyy leiriläisikäisistä nuorista, kun vihdoin ja viimein päästään Etelä-Koreaan saakka. 


Anna Kronlund

Osallistujajohtaja

Osallistujajohtaja: Toisena osallistujajohtana kuulun jamboreen johtoryhmään ja vastaan osallistujatiimimme johtamisesta toisen osallistujajohtajan Pia Aallon kanssa. Osallistujatiimi vastaa leirilippukunnista, ISTeistä ja koko projektin partiokasvatuksen  näkökulman toteutumisesta.  

Parastaleirillä: Ihmisten kohtaaminen kansainvälisessä ympäristössä ja erilaiset yllätysmomentit sekä yhteenkuuluvuuden tunne.  

Mitä odotan jamboreelta: Viime Yhdysvaltojen jamboree sai itsessä aikaan pienen (suuren) kipinän ja nyt halusin lähteä tekemään projektia Suomen joukkueen näkökulmasta, joten odotan jamboreelta paitsi itselle uutta jamboreekokemusta niin mielenkiintoista sukellusta kv-projektien maailmaan.


Veli-Matti Kunnari

Matkajohtaja

Mitä pestiisi sisältyy: Matkajohtajana yhdessä matkamestareiden kanssa järjestämme joukkueen Suomesta leirialueelle. Tähän kuuluu paljon muutakin kuin lentojen buukkaaminen, ja monisatapäisen porukan järjestäminen vieraaseen paikkaan onkin aikamoinen logistinen palapeli – koko porukka kun ei mahdu yhteen lentokoneeseen saatika yhteen bussiin. Matka –osa-alue vastaa lisäksi myös oheismatkan suunnittelusta ja toteutuksesta. Ja tietysti siinä kohtaa kun leirialueella valot jo sammuvat, meidän pitää vielä saada kaikki takaisin kotiin. 

Parasta leirillä: Parasta leirillä on nähdä partion maailmanlaajuisuus ja monipuolisuus ja kokea miten ollaan yhtä suurta porukkaa. Partio on pintapuolisesti hyvinkin erilaista ei maissa, mutta lopulta yhdistäviä tekijöitä on paljon enemmän. Myös leiriarjen muodostuminen on mukavaa, ja sen huomaa usein vasta jälkikäteen miten porukalle muodostuu nopeasti omat tavat ja rutiinit, oma maailma jossa se pari viikkoa eletään. 

Mitä odotan jamboreelta: Jamboreen suunnittelussa oma huomioni on koko ajan muussa kuin itse leirissä, ja en voi kieltää ettenkö odottaisi enemmän seikkailua Soulissa ja ja Koreaan tutustumista. Jamboreelta odotan hienoa spektaakkelia, joka on samaan aikaan sekä hyvin tuttu ja partiomainen että samalla uusi ja omanlainen, Etelä-Korean näköinen kokemus. Eniten odotan sitä suurta kansainvälistä yhteisöä ja ilmapiiriä, jolta jamboreella ei voi välttyä. 


Johanna Raita

Resurssijohtaja

Mitä pestiisi sisältyy: Meidän kahden resurssijohtajan hommiin kuuluu vähän kaikenlaista, kuten ilmoittautumisprosessitalous, NHQ (National Head Quarters, tuttavallisemmin leiritoimisto) HR (Henkilöstö Resurssi) ja koko porukan hyvinvointi. Omasta mielestäni hyvinvointi on tärkein. Silloin kun partiolaisen on hyvä olla, hommat sujuu ja leirillä on kivaa!  

Parasta leirillä: Teltassa nukkuminen. Piste. …no okei tarkemmin ajateltuna myös yhdessä tekeminen, odottamattomat kohtaamiset, pimenevässä illassa yhdessä istuminen ja maailman parantaminen.

Mitä odotan Jamboreelta: Siitä on ihan liian pitkä aika, kun olen päässyt seikkailulle! Mitä kaikkea jännää ohjelmaa Etelä-Korean partiolaiset ovat suunnitelleet meille? Päästäänkö vuorelle kiipeämään tai melomaan jossain mielettömän luonnonkauniissa maisemassa? Kaadaanko K-pop bändi soittamaan meille avajaisissa tai päättäjäisissä? Ovatko auringonlaskut niin upeita, kuin väitetään?


Jaffa Toivanen

Resurssijohtaja

Mitä pestiisi sisältyy:  Kaikkea mahdollista sihteeripalveluista budjetointiin sekä bittin säätämstä jonoihin, unohtamatta varavoimaa ja hyvinvointia. 

Parasta leirillä: Säpinä ja säätö, sillei positiivisessa mielessä. 

Mitä odotan jamboreelta: Kansainvälistä partiopöhinää 


Johanna Suomalainen

Yhteistyöjohtaja

Mitä odotat jamboreelta: Odotan jamboreelta huikeita elämyksiä, yhdessä tekemistä, kansainvälisessä ympäristössä ja tietysti uusia partioystäviä.


Roope Rytkönen

Viestintä- ja Markkinointijohtaja

Mitä pestiisi sisältyy: Viestintä-tiimin johtaminen. Välitämme tiimin kanssa sosiaalisessa mediassa tunnelmia kotikatsomoihin ennen leiriä, leirillä ja leirin jälkeen yhdessä ViMa-tiimin kanssa.

Parasta leirillä: Pääsee tutustumaan kansainvälisiin partiolaisiin ja haastamaan itseään kansainvälisessä toiminnassa.

Mitä odotat jamboreelta: Uusia kokemuksia, kansainvälisiä partiokavereita ja ehkä eniten odotan jamboree-kuplassa elämistä.


Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse: jamboree@partio.fi

Johtoryhmän jäsenten sähköpostit:  etunimi.sukunimi@partio.fi