Osallistumis- ja peruutusehdot

Leirin kokonaishinta muodostuu kahdesta eri osiosta – Etelä-Koreaan maksettavasta osuudesta (leirin osallistumismaksu) ja Suomen joukkueen omat
kulut (matkakustannukset matkatoimistolle, suunnittelu, leirilippukuntien tapaamiset ect.). Kaikki nämä maksut jakaantuvat eri aikoihin maksettavaksi, viimeiset maksut tulevat maksettavaksi keväällä 2023.

Tuolla maksujen jaksottamisella on yritetty pienentää taloudellista riskiä. Mikään vakuutusyhtiö ei ole tämän kokoluokan asialle pystynyt tarjoamaan meille mahdollista peruuntumisvakuutusta. Tämä siis taustatiedoksi.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osaa rahoista ei tulla saamaan takaisin, jos tulee koronasta aiheutuva peruutus leirille.
Ja kaikki on täysin riippuvaista siitä, että missä vaiheessa mahdollinen peruutus tulee, mitä aikaisemmin, sitä isompi osa leirimaksusta saadaan palautettua.

Summan suuruutta, mitä ei tulla samaan takaisin, on kohtuullisen vaikea arvioida tässä vaiheessa, mutta pyrimme toki mahdollisessa koronasta aiheutuvasta peruutuksesta johtuen saada palautuksia mahdollisimman paljon maksetuista maksuista.

Osallistumis- ja peruutusehdot

Henkilötietojen käsittely