Safe From Harm 

Safe From Harm

Jokaisen yli 18-vuotiaan osallistujan (eli kaikkien muiden paitsi leiriläisten) on suoritettava verkkokurssi: Safe From Harm (SFH). Testin suorittaminen on edellytys pääsyyn leirialueelle ja sen suorittamisesta saatu ”diplomi” esitettävä leirialueelle ilmoittautumisen yhteydessä. Suosittelemme perinteisen paperiprintin mukaan ottamista.

Testi käsittelee erilaisia kiusaamis-/ahdistelu-/häirintätilanteita, joilta jokaista leiriläisikäistä jamboreelle osallistuvaa on suojeltava. SFH vastaa suomalaista Turvallisesti yhdessä -koulutusta.

Tehdäkseen kurssin on ensin rekisteröidyttävä omalla Korean organisaation ID.llä ja aikanaan luomallasi salasanalla. Koulutuksen kotisivuille pääset täältä: https://learn.2023wsjkorea.org/learn/main.php

Koulutuksen tekemiseen menee noin 90 minuuttia. Koulutus suoritetaan joko englannin tai ranskan kielellä. SFH sisältää kahdeksan eri moduulia, jotka kukin on luettava läpi. Tämän jälkeen tehdään lopputesti, josta on saatava 75 % oikein läpäistäkseen sen. Testi on tehtävä niin monta kertaa, että pääsee sen läpi.  

SFH -koulutuksesta ja sen järjestämisestä vastaa Korean leiriorganisaatio. SFH-koulutus on Suomen joukkueen ISTien osalta suoritettava 30.6.2023 mennessä. Koulutus aukeaa 15.5.2023.  

Kaikkien yli 18-vuotiaiden on suoritettava koulutusleirin alkuun mennessä. Tee koulutus samantien älä vasta leiriportilla! Verkkoyhteydet leiriportilla eivät välttämättä ole riittävät SFH-koulutuksen suoritamiseen.