Safe From Harm 

Safe From Harm

Jokaisen yli 18-vuotiaan osallistujan (eli kaikkien muiden paitsi leiriläisten) on suoritettava verkkokurssi: Safe From Harm (SFH). Testin suorittaminen on edellytys pääsyyn leirialueelle ja sen suorittamisesta saatu ”diplomi” esitettävä leirialueelle ilmoittautumisen yhteydessä. Suosittelemme perinteisen paperiprintin mukaan ottamista.

Testi käsittelee erilaisia kiusaamis-/ahdistelu-/häirintätilanteita, joilta jokaista leiriläisikäistä jamboreelle osallistuvaa on suojeltava. SFH vastaa suomalaista Turvallisesti yhdessä -koulutusta.

Tehdäkseen kurssin on ensin rekisteröidyttävä kurssin kotisivuille. Testin tekemiseen menee noin 90 minuuttia. Kurssi suoritetaan joko englannin tai ranskan kielellä. Kurssi sisältää yhdeksän eri moduulia, jotka kukin on luettava läpi. Tämän jälkeen tehdään lopputesti, josta on saatava 75 % oikein läpäistäkseen sen. Testi ja kurssi on tehtävä niin monta kertaa, että pääsee testin läpi.  

SFH -kurssista ja sen järjestämisestä vastaa Korean leiriorganisaatio. Tällä hetkellä (tieto 1/2023) on arveltu, että SFH-kurssi aukeaa 23.2.2023. Seuraathan sähköpostiasi sekä näitä joukkueen kotisivuja!

Kaikkien ISTien on suoritettava kurssi leirin alkuun mennessä. Viimeistään leiriportilla. Tähän ei kuitenkaan kannata tuudittautua. Verkkoyhteydet leiriportilla eivät välttämättä ole riittävät SFH-kurssin suoritamiseen.  Huhtikuun lähitapaamisten pyrimme mahdollistamaan myös testin suorittamisen tukemisen.