Safe From Harm 

Safe From Harm 

Jokaisen yli 18-vuotiaan osallistujan (eli kaikkien muiden paitsi leiriläisten) on suoritettava verkkokurssi Safe From Harm. Testin suorittaminen on edellytys pääsyyn leirialueelle ja sen suorittamisesta saatu diplomi esitettävä leirialueelle ilmoittautumisen yhteydessä. Testi käsittelee erilaisia kiusaamis-/ahdistelu-/häirintätilanteita, joilta jokaista leiriläisikäistä jamboreelle osallistuvaa on suojeltava. 

Tehdäkseen kurssin on ensin rekisteröidyttävä kurssin kotisivuille. Testin tekemiseen menee noin 90 minuuttia. Kurssi suoritetaan joko englannin tai ranskan kielellä. Kurssi sisältää yhdeksän eri moduulia, jotka kukin on luettava läpi. Tämän jälkeen tehdään lopputesti, josta on saatava 75 % oikein läpäistäkseen sen. Testi ja kurssi on tehtävä niin monta kertaa, että pääsee testin läpi.  

Suoritetusta kurssista saa diplomin, joka on itse tulostettava / tallennettava mukaan. Kaikkien ISTien on suoritettava kurssi toiseen tapaamiseen keväällä 2023 mennessä. Tapaamisten aikana pyrimme mahdollistamaan myös testin suorittamisen tukemisen.  

Safe From Harm -kurssi avautuu tehtäväksi kesä-heinäkuun 2022 aikana. ISTeille ilmoitetaan myöhemmin verkko-osoite, josta kurssi löytyy. Seuraathan joukkueen kotisivuja sekä omaa sähköpostiasi!