Tiedotus

IST pysyy perillä asioista seuraamalla: Kotisivut (nämä) – henkilökohtainen sähköposti – Facebook – WhatsApp 

IST-tapaamiset ja Ilta-Matchat -sivulle  latautuvat diastot IST-tapaamisista sekä Ilta-Matchoista. Voit lukea tiivistettyä tietoa ajankohtaisista asioista, vaikka et pääsisikään itse tapaamisiin tai Teams-iltoihin paikalle.

ISTeille on perustettu WhatsApp-ryhmät IST – Free talk ja IST tiedotus WSJ25 -ryhmät. Ensimmäisessä saa keskustella ja kysellä vapaasti mistä vain ja jälkimmäinen on IST-mestareiden yksisuuntainen tiedotuskanava. Pyydä saada liittyä mukaan! HELMIKUUN IST-kirjeessä on QR-koodit joilla voi liittyä suoraan kanavalle!

ISTeille on perustettu Facebook-ryhmä Etelä-Korean Jamboree IST. Ryhmässä ISTit voivat jutella, tutustua ja jakaa tietoa. Ryhmässä keskustelua seuraavat IST-mestarit Tiia ja Misha yhdessä joukkueen viestinnän kanssa. Liittyäksesi ryhmään, sinun tulee vastata muutamaan liittymiskysymykseen. Näin varmistamme, että olet oikealla asialla.

 Tärkeimmät tiedettävät asiat ovat tulleet kesäkuun 2023 loppuun mennessä jokaisen omaan sähköpostiin.   

Heinäkuusta alkaen IST-mestarit tiedottavat vain WhatsApp -tiedotusryhmässä (IST tiedotus WSJ25).  Sama toimii leirillä tiedotuskanavana. Littymislinkit löydät helmikuun IST-kirjeen lisäksi huhtikuun IST-tapaamisten diastosta.