Kuvausryhmän jäsen

Tule tekemään partiosta yhä houkuttelevamman näköinen harrastus!
Suomen Partiolaisten kuvausryhmä etsii taitaviin riveihinsä lisää jäseniä! Ryhmästämme löytyy innokkaita valokuvaajia, videokuvaajia, leikkaaja, graafikko, animaattori sekä tuottaja. Ryhmämme jäsenenä pääset osallistumaan partion parhaisiin kuvausprojekteihin ja kehittämään visuaalisuutta partiossa koulutusten ja linjausten avulla. Ryhmämme on perustettu vasta 2017, joten uudetkin ideat otetaan ilolla vastaan!

Kuvausryhmän jäsenenä pääset kehittämään omia taitojasi erilaisten projektien ja koulutusten myötä. Kuvaustiimi tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Partiolaisten viestinnän ja markkinoinnin muiden tiimien kanssa. Pääset siis olemaan osa Suomen suurimman nuorisojärjestön viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuutta, ja vaikuttamaan siihen, miten näytämme partion parhaat puolet myös muille!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ryhmämme kokoustaa kerran kuussa iltaisin, lisäksi vuoden aikana on ohjelmaa muutamana viikonloppuna (kokous, koulutukset, kuvaukset).

Edellytämme hakijalta:

  • Halu päästä kehittämään partion visuaalisuutta
  • Vahvaa pohjaa jollakin visuaalisen alan osa-alueella
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Aktiivista osallistumista

Lisätiedot

Suomen Partiolaisten kuvausryhmä on 2017 perustettu runsaan 10 hengen ryhmä osana keskusjärjestön viestintää ja markkinointia. Ryhmän tärkeimpiä tehtäviä ovat kuva- ja videomateriaalin tuottaminen, kouluttaminen sekä visuaalisuuden kehittäminen.

Hae rohkeasti mukaan, yhdessä asioita on mukavampaa tehdä!
Kysymykset: aapo.rainio@partio.fi

Täytä hakemus