Kuvausryhmän jäsen

Suomen Partiolaisten kuvausryhmä etsii riveihinsä lisää jäseniä. Ryhmästämme löytyy mm. valokuvaajia, videokuvaajia, kouluttajia, leikkaajia, graafikko, animaattori sekä tuottaja. Kuvausryhmän jäsenenä pääset osallistumaan partion kiinnostavimpiin kuvausprojekteihin ja kehittämään visuaalisuutta partiossa koulutusten ja linjausten avulla. Samalla kehität omia taitojasi erilaisten projektien ja koulutusten kautta.

Kuvaustiimi tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Partiolaisten viestinnän ja markkinoinnin muiden tiimien kanssa. Kuvaustiimissä olet osa Suomen suurimman nuorisojärjestön viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuutta ja pääset osaltasi vaikuttamaan siihen miten näytämme partion parhaat puolet myös muille!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet etsimämme kun:
  • olet kiinnostunut kuvaamisesta ja osaamisesi jakamisesta muillekin
  • partion kuvamaailman tuottaminen ja kehittäminen kiinnostaa sinua
  • haluat päästä tekemään ja kehittämään partion visuaalisuutta
  • joka tapauksessa kuvaisit kaikissa partiotapahtumissa...
Ryhmämme jäsenten tulee osallistua kerran kuussa pidettäviin kuvausryhmän kokouksiin (etäkokousmahdollisuus). Lisäksi vuoden aikana on ohjelmaa muutamana viikonloppuna kokousten, koulutusten ja kuvausprojektien muodossa.


Lisätiedot

Suomen Partiolaisten kuvausryhmä on 2017 perustettu runsaan 10 hengen ryhmä osana keskusjärjestön viestintää ja markkinointia. Ryhmän tärkeimpiä tehtäviä ovat kuva- ja videomateriaalin tuottaminen, kouluttaminen sekä visuaalisuuden kehittäminen.

Kysymyksiä voit lähettää kuvausryhmän vetäjälle: mari.lehtisalo@partio.fi

Tule mukaan!

Täytä hakemus