HP Järjestelytoimikuntakoulutus

Ilmoittautumisaikaa kurssille on jatkettu 31.3.2024 saakka! Huomaa muuttuneet kurssijärjestelyt ja paikka! 

Kurssi on tarkoitettu ennen kaikkea tuleville HP:n ja SP:n kisajärjestäjille, mutta myös kaikille kisojen tekemisestä kiinnostuneille. Kurssi antaa valmiudet toimia pt-kilpailujen järjestelytoimikunnassa eri tehtävissä.

Ennen partiotaitokilpailujen järjestelykurssia, eli järjestestelytoimikuntakoulutusta, olisi hyvä olla käytynä rastipäällikkökoulutus, mutta se ei ole pakollista, mikäli kokee omaavansa vastaavat taidot jo ennestään. Mikäli et ole varma, kumpi kurssi olisi sinulle parempi, ota yhteyttä kurssinjohtajaan.

Kurssilla perehdytään mm. kisaprojektin yleisjärjestelyihin ja aikataulutukseen, järjestelytoimikunnan eri tehtävien sisältöön, tehtävien suunnitteluun sekä radan suunnitteluun. Mukana on myös paljon käytännön harjoitteita. Kurssin suoritettuaan kurssilainen voi hakea II-luokan maastotuomarikorttia.

Samaan aikaan järjestetään myös rastipäällikkökoulutus.

Koulutus järjestetään 5.-7.4.2024 Teamsissa ja partiotoimistolla. 

Perjantaina koulutus järjestetään klo 18-21 Teamsissa.

Lauantaina ja sunnuntaina koulutus järjestetään Tampereen partiotoimistolla. Lauantaina koulutusta järjestetään klo 8:30-20:30 ja sunnuntaina 8:30-14:30.

Mikäli olet tulossa kurssille kauempaa kuin Tampereelta tai sen naapurikunnista eikä sinulla ole mahdollisuutta järjestää omaa majoitusta viikonlopuksi, järjestämme lattiamajoituksen Tampereen keskustassa lippukunnan kololla lauantai-sunnuntai väliseksi yöksi.

Kurssinjohtajana toimii Simo Soininen (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Koulutuksen hinta on 65€.Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa