HP Lippukunnan hallinto -koulutus, monimuoto

Lippukuntien hallitusten jäsenille ja muille kiinnostuneille tarkoitetussa koulutuksessa perehdytään yhdistystoiminnan organisointiin. Koulutuksessa käsitellään mm. lippukunnan hallituksen työnjakoa ja pestejä, hallinnon vuosikelloa, hyviä kokouskäytäntöjä ja -malleja.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, eli se sisältää 2 lähitapaamista, opiskelua Moodlessa ja käytännön harjoituksia. Myös hallinnon pesteissä lähitulevaisuudessa aloittavat ovat tervetulleita. Aloitustapaaminen on 11.10. ja toinen tapaaminen sovitaan aloitustapaamisessa. Tapaamisiin on mahdollista osallistua myös etänä.

Partiojohtajaperuskoulutus on suositeltavaa käydä ennen tätä koulutusta.

Kurssin hinta on 25 €.

Ilmoittautumisaika kurssille:  2.8.- 25.9.

Tällä tapahtumalla on Helppo tulla -tunnus, joka osoittaa, mitkä saavutettavuuden osa-alueet on tapahtumassa erityisesti huomioitu. Tunnuksen kriteereihin voit tutustua sen alla olevasta linkistä. Lisähuomioita toteutuviin kriteereihin liittyen:

Partiotoimistolla ei ole esteetöntä wc:tä. Pyörätuolilla saapuessasi soita kurssinjohtajalle sisäpihalta, jolloin hän tulee hakemaan hissillä. Tapahtumaan ei liity yöpymistä.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Ruoka, Liikkuminen, Lääkitys ja ensiapu

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa