HP + TP Lippukunnan talous -koulutus

Lippukunnan talous -koulutus on peruskoulutus kaikille lippukunnan tai muun partio-organisaation talouden kanssa toimiville henkilöille. Koulutuksessa saa kattavan kuvan yhdistyksen taloudesta. Koulutuksen käytyäsi osaat tehdä lippukunnan talousarvion, toteuttaa varainhankintaa ja ymmärrät toiminnantarkastuksen rutiinit. Koulutuksessa ei opiskella tilinpäätöksen tekemistä ja kirjanpitoa.

Koulutuskokonaisuuden esitiedot: Tervetuloa partioon -koulutus tai vastaavat tiedot.

Koulutuksen kohderyhmä: lippukunnan taloudenhoitajat, lippukunnanjohtajat ja hallituksen jäsenet.

Osaamistavoitteet: koulutuksen käytyään kouluttautujaosaa tehdä lippukunnan talousarvion, toteuttaa varainhankintaa ja ymmärtää toiminnantarkastuksen rutiinit.

Koulutus järjestetään klo 10:00-14:00 Partiotoimistolla. Lisäksi koulutuksen jälkeen on Tampereen Partiolaisille oma erillinen osuus klo 14:00 eteenpäin.

Koulutuksen hinta on 15 € paikan päällä osallistuville (sisältää lounas- ja kahvitarjoilun) ja 5 € etäosallistujille. Tampereen Partiolaiset maksaa jokaisesta tamperelaisesta lippukunnasta yhden osallistumismaksun. Mikäli tämä koskee sinua, valitse ilmoittautumisen yhteydessä ruutu "TP maksaa osallistumiseni".

Koulutuksen ilmoittautumisaika: 4.12.2023.-5.2.2024