PERUTTU/SIIRRETÄÄN L-SP Lippukuntapäivä

PERUTTU/SIIRRETÄÄN VALLITSEVAN KORONATILANTEEN JOHDOSTA

Tervetuloa Lippukuntapäivään! 

Vuoden 2022 Lippukuntapäivä järjestetään 29.1. Porissa Kaarisillan koululla, osoitteessa Jokisatamantie 1. Lippukuntapäivä on koko Lounais-Suomen Partiopiirin yhteinen päivä - helppo tapa lippukunnalle saada koulutusta ja tietoa yhdestä paikasta. 

Lippukuntapäivä on tarkoitettu kaikille partiolaisille 15-vuotiaasta lähtien, myös ei-vielä-partiolaiset ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan, esimerkiksi ”Tervetuloa Partioon -koulutukseen. Koulutustarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! Voit tulla kartuttamaan osaamistasi omaan pestiisi liittyen tai oppia jotain aivan uutta. Tässä viestistä saat lisätietoa tapahtuman sisällöstä, ilmoittautumisesta sekä käytännön asioista. Ilmoittautuminen päättyy 13.1.2022.  

Mitä LPK-päivässä tapahtuu? 

Päivä koostuu yhteisistä osuuksista, jotka ovat kaikille tarkoitettuja sekä erillisistä koulutuksista, joista kukin valitsee itselleen kiinnostavimmat.  

Yhteisessä osuudessa pääsemme kuulemaan Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervaa. Kanerva on valmentanut miesten jalkapallomaajoukkueen ensimmäistä kertaa ikinä jalkapallon arvokisoihin. Hän puhuu meille motivoinnista, unelmiin uskomisesta ja yhdessä tekemisen tärkeydestä. 

Lisätietoa puhujasta löydät täältä.

Koulutussettejä on yhteensä kolme ja jokainen niistä kestää tunnin. Osa koulutuskokonaisuuksista kestää yhteensä enemmän kuin yhden tunnin, tällöin kokonaisuuden jokaiseen osuuteen on osallistuttava. Lista koulutuksista ja niiden tarkemmat kuvaukset löytyvät Koulutukset-liitteestä.  

Lounaan aikana ohjelmassa ovat messut, joissa pääsee tutustumaan piirin toimijoihin ja palveluihin sekä partion ajankohtaisiin asioihin. Tällöin on myös hyvä hetki tavata vanhoja ja uusia partiotuttavuuksia.  

Lippukuntapäivän aikataulu: 

9.15                Aamukahvi + sämpylä 
10.00-10.45  Yhteinen osuus: ajankohtainen info /piirihallitus 
10.45-11.30  Yhteinen osuus jatkuu
11.45-12.45 I koulutussetti
12.45-14.15  Lounas + messut 
14.15-15.15  II koulutussetti 
15.15-15.45  Kahvi + makea piirakkapala
15.45-16.45  III koulutussetti 
16.45-17.00  Yhteinen lopetus 

Kuljetukset: 

Piiri järjestää kaksi yhteiskuljetusta, joista yksi kulkee reittiä Turku-Rauma-Pori ja toinen Salo-Marttila-Aura-Huittinen-Pori. Toivomme, että mahdollisimman moni reitin varrella asuvista hyödyntää yhteiskuljetusta. Tarkemmin aikatauluista ja pysäkeistä Yhteiskuljetukset -liitteessä. 

Jos et pysty hyödyntämään yhteiskuljetusta, suosittelemme sopimaan kimppakyytejä. Tässä apuna on kimppakyytipörssi.

Ilmoittautuminen: 

Jokainen ilmoittautuu suoraan Kuksan kautta viimeistään torstaina 13.1.2022 osoitteessa: kuksaan.fi/45734 

Huom! Lippukuntapäivä on osallistujille maksuton, mutta joissakin erityissuorituksissa ja -koulutuksissa on oma hintansa. Osa koulutuksista vie 2–3 koulutussettiä tai jopa koko päivän. Olethan tarkka, kun ilmoittaudut. 

Peruutukset tehdään Mettelle mette.nielsen-hashimoto@partio.fi puh: 044 704 4550 

HUOM! Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa ilman lääkärintodistusta 13.1. jälkeen tai ei saavu paikalle, peritään häneltä (laskutus lippukunnalta) 20 € ruokarahaa, sekä mahdollinen erillinen kurssi-/suoritusmaksu. 

Koronapandemian vaikutus tapahtumaan: 

Haluamme tarjota osallistujille turvallisen tapahtumakokemuksen. Huomioimme suunnittelussamme koronan vaikutuksen ja arvioimme säännöllisesti tapahtuman järjestämisen riskejä. Mikäli rajoitukset niin edellyttävät, tapahtuman yli 16-vuotiailta osallistujilta vaaditaan koronapassi. Huomioithan tämän jo ilmoittautuessasi. Mikäli näin on, asiasta tiedotetaan ennen tapahtumaa. Koronapassin puute ei ole hyväksyttävä syy perua osallistumistaan, vaan siinä tapauksessa maksu peritään.  

Lisätietoja: 

Mette Nielsen-Hashimoto, mette.nielsen-hashimoto@partio.fi puh: 044 704 4550  

Eero Kivistö, eero.kivisto@partio.fi 

Anna Engblom, anna.engblom@partio.fi 

Liisa Holmberg, liisa.holmberg@partio.fi  


Tapahtumassa huomioidaan seuraavat Helppo tulla -kriteerit:

Ruoka
Osallistujien ruokavaliot huomioidaan ja niistä ei tehdä numeroa. Allergiat huomioidaan ruoan valmistuksessa, tarjoilussa ja tiskauksessa sekä ruoka-aineita sisältävissä ohjelmissa.

Raha
Osallistujalle aiheutuva kokonaiskustannus on kohtuullinen. Avustajan osallistuminen on maksutonta tai jos avustajan osallistumisesta aiheutuu kustannuksia, voidaan periä toteutuvia kustannuksia kattava maksu.

Liikkuminen
Tapahtumaympäristössä voi liikkua pyörätuolilla, rollaattorilla ja vastaavalla tai liikkumiseen saa apua.

Hygienia
Tapahtuman aikana on mahdollisuus esteettömän WC-tilan käyttöön. Tapahtumapaikalla on sukupuolineutraali vessa.

Lapsiperhe
Tapahtumassa on mahdollisuus lämpimään pesuveteen.

Markkinointi ja ilmoittautuminen
Ilmoittautumistiedoissa mainitaan henkilö tai taho, jonka kanssa ilmoittautuja voi keskustella erityistarpeen huomioimisesta ja sopia tarvittavista järjestelyistä.

Keneltä voi tarvittaessa kysyä lisää
Mette Nielsen-Hashimoto (mette.nielesen-hashimoto@partio.fi)