PäPa Ryhmäsemma luottiksille


RYHMÄSEMMA PÄPALAISILLE LUOTTIKSILLE

Tervetuloa suunnittelemaan PäPan vuotta 2025 kaikkien piiriluottisten yhteiseen Ryhmäsemmaan lauantaina Partioasemalle. Kerää siis oma porukkasi kasaan ja tule viilaamaan toimikunnan tai ryhmän toimintasuunnitelmat vauhtiin. Täällä on oikea hetki sopia yhteisistä toimenpiteistä tai toiveista muiden kanssa ja piirineuvoksilla on mahdollisuus päästä ajoissa keskusteluun mukaan! Ryhmäsemma on esimerkiksi juuri oikea aika jakaa aluetapaamisten valmisteltavat teemat toimialoille vuodelle 2025, sopia jonkin yhteisen materiaalin tuottamisesta tai kysyä vaikka yhteistyötä taitotoimikunnalta ikäkausitapahtuman ohjelmaan.

Ryhmäsemmasta saat myös konkreettiset ohjeet ja toiminnansuunnittelumateriaalit kintaaseen, voit hoitaa arkisia partioasioita ja kysyä tarkentavat kysymykset!

Ilmoittauduthan mukaan 14.5. maanantaihin mennessä!

Lauantai käynnistyy aamupalalla klo 9.00 Partioasemalla ja kaikille yhteisellä osuudella klo 9.30-10.45. Päivä jatkuu ryhmien ja toimikuntien omalla suunnittelulla, jotta iltapäivällä on mahdollisuus jutella yli toiminnanalojen yhteisistä aiheista ja tarvittavista toimenpiteistä. Päivän aikana on tarjolla aamupalan lisäksi valmis lounas ja iltapäiväkahvit. Päivän ohjelma päättyy klo 16.00 mennessä

Ryhmäsemmaan on varattu aikaa ryhmien/toimikuntien/toimituskuntien omaan tehokkaaseen käyttöön ja oman toiminnan suunnitteluun mukavissa puitteissa. Ryhmän tai toimikunnan ajankäytöstä vastaa puheenjohtaja tai vastaavassa roolissa toimiva, yhdessä hallituksen jäsenen kanssa.

Haluamme vähentää hävikkiä parhaamme mukaan! Olethan siis tarkkana ilmoittautumisesi osalta ja varaa itsellesi ne ruokailut, jolloin olet läsnä Ryhmäsemmassa Partioasemalla. Voit muokata ilmoittautumistasi ja valintojasi Kuksassa 14.5. saakka!

Tapahtuma on tarkoitettu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piiriluottiksille. Toiminnansuunnittelu koskee koko vuoden 2025 suunnittelua.

ESTEETTÖMYYS

Partioasema on esteetön tila. Huomioithan, että pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa saavuttaessa käynti Partioasemalle tapahtuu takapihalta hissillä. Hissin ulko-ovi on lukittu, joten mainitsethan tarpeestasi ilmoittautumisen lisätietokentässä, niin osaamme tulla avaamaan sinulle oven.

Otathan huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla. Kiitos, kun et ota lemmikkejä mukaan Partioasemalle.

Partioaseman tarkemman esteettömyysraportin löydät Partio.fi- verkkosivuilta.Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Kokoukset, Hyvä olla, Liikkuminen, Lääkitys ja ensiapu, Hajuaisti

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa