TP Suunnistusilta, keskiviikko

Kilpailumuoto: Rogaining

Rogaining on joukkuesuunnistus, jossa rasteja saa suunnistaa omavalintaisessajärjestyksessä. Tarkoitus on kerätä joukkueena mahdollisimman paljon pisteitäkilpailuajan puitteissa. Joukkueen tulee liikkua yhdessä koko kilpailun ajan. Rogainingiin kuuluu aina suunnitteluaika ennen lähtöä. 

Suoritusaika:  1 h tai 2 h. Voitte valita kierrättekö maastossa yhden vai kaksi tuntia (Huomioikaa eväät ja lamput tämän mukaan)

Lähdöt: klo 17.30 ja klo 18.00, tämä valitaan ilmoittautuessa. Kartat jaetaan 30min ennen lähtöaikaa ja joukkue voi suunnitella heille sopivan reitin. Reitin suunnitteluun voi ottaa esim. korostuskynä, jolla voi halutessaan piirtää karttaan suunnitellun reitin

Tapahtumapaikka: A-katsastus Hervanta, Ahertajankatu 2.

Ratikkapysäkille noin1,5km. Bussipysäkiltä (linja 38) noin 400m ja 1km (linja 6)

Joukkueet: suositus on 2–5 hengen joukkueet. Yhden hengenjoukkueita ei sallita. 

Hinta= karttamaksu: 3,50€/osallistuja. Laskutetaan lippukunnalta. Jokainen kisaan lähtijä tarvitsee kartan, myös johtajat.

Rastitja leimaus: Rasteilla on oranssi - valkoiset rastiliput, rastin numerokoodi (esim. 36,52…) ja pihtileimasimet, joilla merkitään rastilla käynti kartassa olevaan ruudukkoon oikean numeron kohdalle.

Kartta: Kartta on suunnistuskartta. Mittasuhde 1:10000 ja käyräväli on 5m.

Pisteet: Rastin numerokoodin ensimmäinen numero kertoo rastilta saatavan pistemäärän esim. 36=3p, 52=5p, 90=9p. Jos aikaa kuluu ylioman sarjan(1h tai 2h) vähennetään yksi piste alkavalta minuutilta.

Lisäpisteet: Kahdelta karttaan merkityltä rastilta löytyy lyhytsuunnistusaiheinen tehtävä, joista oikealla ratkaisulla saa lisäpisteitä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.

Ilmoittautuminen päättyy: 16.04.2024

 
Tampereen Partiolaisten puolesta tapahtumasta vastaa Aalto Koponen,  
aalto.koponen@icloud.com, +358 44 0955943