Uusimaa – Lippukuntapäivä ja piirin kevätkokous

Tule mukaan koko johtajiston voimin vaikuttamaan partion tulevaisuuteen ja saamaan eväitä lippukunnan toimintaan!

Lippukuntapäivässä pääset oppimaan uutta, tutustumaan muihin Uudenmaan lippukuntiin ja vaikuttamaan piirin kevätkokouksessa. Lippukuntapäivä on juuri sinua lippukunnassa tomivaa varten, tule nauttimaan ja kehittämään osaamistasi! Lippukuntapäivä on osa piirin kevätkokousta eli Lippukuntapäivä kuuluu kaikkien kokousosallistujien päivän ohjelmaan.

Voit valita työpajateemoista itsellesi mielenkiintoisimman. 


Aikataulu:

9.30-11.30 työpajat

11.30-12.30 lounastauko

12.30-16.00 piirin kevätkokous (LIITY MUKAAN TÄÄLLÄ)


Työpajojen kuvaukset:

Lasten ja nuorten mielen hyvinvointi partiossa

Etenkin korona-aikana lasten ja nuorten hyvinvointiin ja mielenterveyteen on tärkeää kiinnittää huomiota. Työpajassa käydään läpi mielenterveydestä huolehtimista sekä harjoituksia siitä puhumiseen. Työpaja on etenkin suunnattu johtajaikäisille, mutta soveltuu kaikille asiasta kiinnostuneille.

Johtokolmikkomalli käyttöön!

Onko lippukunnassanne johtokolmikko vielä ottamatta käyttöön? Ei hätää, tässä työpajassa pääset kuulemaan vinkkejä ja pohtimaan ratkaisuja siihen, miksi käyttöönotto kannattaa ja miten käyttöönotto olisi mahdollista toteuttaa. Saat myös vinkkejä heiltä, joilla johtokolmikko on jo käytössä.

Taloudenhoito lippukunnassa

Oletko vasta pestin aloittanut taloudenhoitaja? Mikä ihmeen kahdenkertainen kirjanpito? Miten lippukunnan toiminnan rahoitus kannattaa järjestää? Kaipaatko vinkkejä varainhankintaan? Tämä työpaja on juuri sinulle, jolla liikkuu dollarin kuvat silmissä kuin Roope Ankalla konsanaan! Tule mukaan ottamaan lippukunnan taloustaidot haltuun!

Korona-ajan toiminta lippukunnassa

Tule kuulemaan vinkkejä partiotoimintaan poikkeusolosuhteissa. Työpajassa esitellään mm. Seppo -sovellus, jolla lippukunta voi näppärästi järjestää etänä toteutettavia rastiratoja.

Kiittäminen lippukunnassa - ansiomerkit ja muut kiittämisen tavat tutuksi

Mitä ansiomerkkiä hakisin - ja mitä siihen tarvitaan? Entä miten muuten kuin ansiomerkeillä voin kiittää johtajia?

Miten ansiomerkkejä haetaan? Kenelle niitä voi hakea? Saa vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ansiomerkeistä, valitse sopiva merkki tarkoitukseen tai työstä hakemus valmiiksi palautetoimikunnan jäsenen avustuksella. Lisäksi tarjoamme vinkkejä, miten muuten voit kiittää lippukuntanne johtajia koronavuoden keskellä.

The day includes workshops and pop-up clinics designed to support local groups. After the morning programme we have lunch and the general meeting of the Scouting District. All members are welcome!


  • Ilmoittautuminen päättyy: 22.3.2021
  • Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma.
  • Lisätietoja: emilia.pihlaja@uusimaa.partio.fi