Harjun Partiotytöt ry

Lippukunta on vaihtanut nimeä tammikuu 2017, uusi virallinen nimi on Reippaat Tytöt ja Harjun Partiotytöt ry, joka toiminnassaan käyttää nimeä Harjun Partiotytöt ry.

Metsäretken tai koloillan jälkeen mieli on aina levänneempi, mutta samalla innostuneempi ja valppaampi kuin ennen sitä. Mieleen on jäänyt uudet taidot, ilo, nauru ja lasten into uuden oppimisesta. Partiossa jokainen päivä on kokemus. Märkien sukkien vaihtaminen jostain kaverin rinkan uumenista löytyvään viimeiseen kuivaan sukkapariin pimeässä teltassa on elämys, joka yhdistää ja luo hauskoja yhteisiä muistoja. Niistä syntyy pitkiä ystävyyssuhteita ihmisten kanssa, joihin tiedät voivasi luottaa aina.

Harjun Partiotyttöjen tarina juontaa juurensa 100 vuoden taakse, vuoteen 1919, jolloin partiotyttötoiminta aloitettiin Jyväskylässä. Tästä asti jokainen jyväskyläläinen tyttö on voinut oppia erätaitoja ja yhdessä tekemistä kanssamme.

Mukaamme mahtuu aina uusia lapsia, nuoria ja aikuisia! Laittamalla meille viestiä (harjun.partiotytot[at]gmail.com) saat lisätietoa toiminnastamme.


Jäsenhakemus