Näsijärven Kipinät ry

Olemme nuori yhteislippukunta Tampereelta ja tarjoamme partiotoimintaa kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Meiltä löytyy perhepartiota, toimintaryhmiä kaikissa käkausissa ja aktiivista aikuisten omaa toimintaa. Kipinöillä on oma purjevene Vellamo, jolla järjestetään viikkopurjehduksia purjehduskauden aikana. Löydät lisätietoa toiminnastamme nettisivuiltamme.

7-15 vuotiaiden viikkotoiminta käynnistyy syksyisin Alkupamauksen jälkeen. Perhepartiolaisilla ja yli 15-vuotiailla toimintaa järjestetään vähintään kuukausittain, osittain myös kesäajalla. Tutustujat ovat tervetulleita tapahtumiin!
Voitte ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse nasijarvenkipinat@nasijarvenkipinat.fi. Katsotaan yhdessä kuinka parhaiten voitte partiopolun aloittaa!

Valitettavasti meillä on 7-10 vuotiaiden ryhmissä tällä hetkellä melko täyttä, joten emme voi luvata että niihin ryhmiin uusia lapsia mahtuisi. Jos haluat auttaa mahdollistamaan uusien lasten partioharrastuksen ja olet kiinnostunut aloittamaan ryhmänjohtajana niin ota yhteyttä ja lähdetään perustamaan uusi ryhmä!


Somekanavamme löydät nettisivujen kuvakkeista tai hakemalla:
Instagram: nasijarvenkipinat
Facebook: Näsijärven Kipinät ry

Jäsenhakemus