Nokian Eräveikot ry

Nokian Eräveikot on vuonna 1949 perustettu erälippukunta, jonka toiminta-alueena on Etelä-Nokia. Tervetuloa mukaan retkeilevään lippukuntaamme!

Syksyn ilmoittautumistilaisuus on pidetty

Syksyn 2023 osalta ryhmissä on jonkin verran vielä tilaa. Ennen kuin laitat jäsenhakemuksen tulemaan, tarkistathan mahdollisen ryhmäkohtaisen tilanteen lippukunnan ohjelmajohtajalta (Anna-Emilia, amelia.piirainen @ partio.fi).

Partiotoimintaan otetaan mukaan kaikenikäisiä kouluikäisestä alkaen. Toiminnan mahdollistamiseksi tarvitaan mukaan myös aikuisia vapaaehtoisia (tehtäviin saa koulutuksen eikä aiempaa partiokokemusta tarvita). Aikuisille on tarjolla monenlaisia tehtäviä kokousten vetämisestä retkien avustamiseen. Ilman aikuisia emme voi tarjota harrastusta lapsille ja nuorille. Aikuisille on mahdollisuuksia osallistua toimintaan myös muutoin, kuin ryhmiä vetämällä. Kysy rohkeasti lisää esim. ohjelmajohtajalta!

Perhepartioon on mahdollista liittyä alle kouluikäisten lasten yhdessä huoltajan kanssa. Perhepartio kokoontuu n. kerran kuukaudessa retkeillen Pirkanmaalla.

Aktiivinen erälippukuntamme järjestää toimintaa kaikille ikäluokille perhepartiosta aikuisiin. Harrastamme niin partiokololla, kisoissa kuin luonnossakin, sillä lippukunnallamme on käytössään oma leirialue, partiokämppä sekä venevaja. Retkeilemme, leireilemme ja kisaamme säännöllisesti kaikissa ikäluokissa. Vaalimme perinteitä, mutta luomme myös uusia toiminnan jatkuvasti kehittyessä. Etsimme mukaan kaiken ikäisiä partiolaisia, myös aikuisia, jotka toivotamme lämmöllä mukaan toimintaan!

Jäsenhakemus