Olet täällä

Johtotähti - lippukuntien johtamisen tapahtuma 2018

 Voit hakea pestiä ottamalla yhteyttä ilmoituksessa mainittuun henkilöön. 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorten vapaaehtoisjärjestö, jolla on 65.000 jäsentä. Partiossa lapset ja nuoret kasvavat aktiivisiksi, itseensä ja tulevaisuuteen luottaviksi maailmankansalaisiksi. Tämän mahdollistavat noin 25 000 aktiivista vapaaehtoista. Suomen Partiolaisten keskusjärjestöpestissä pääset antamaan panoksesi muiden vapaaehtoisten työn tukemiseen, kehittämään itseäsi, hankkimaan osaamista ja ennen kaikkea nauttimaan yhdessä tekemisestä partiohengessä.


 

Johtotähden staabin jäsen (2-3 kpl), erityisesti talous, viestintä ja huolto

Pestin sijainti organisaatiossa: Lippukunnan johtokolmikkojen tapaaminen 2018

Pestin pituus: n. 1,5 vuotta

Johdettavien määrä: 6

Pestaajan yhteystiedot: Tuija Kautto, tuija.kautto@partio.fi, 0405032953

Pestin kuvaus: Lippukunnan johtokolmikon tapaaminen järjestetään Lappeenrannassa 16.-18.11.2018. Pestissä olet tapahtuman staabin jäsen ja vastaat tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muiden staabin jäsenten kanssa. Staabin jäsenten tarkempi työnjako tehdään, kun tiimi on kasassa.

Lippukuntien johtajat ovat partion tärkeimmät johtajat. He ratkaisevat partion menestyksen. Tässä pestissä pääset kannustamaan heitä tekemään partiosta vielä parempaa. Staabissa olet näköalapaikalla lippukuntatoimintaan ja pääset tekemään vuoden 2018 innostavinta partiotapahtumaa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Toimit tai olet toiminut lippukuntapestissä tai lippukuntatuen pestissä ja sinulla on näkemystä siitä, millaista tukea lippukuntien johtajat kaipaavat. Sinulla on kokemusta isoista projekteista ja kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia. Olet tiimipelaaja, mutta uskallat myös ottaa vastuuta ja johtaa.

Pestissä pääsee oppimaan: Tässä pestissä on mahdollisuus kehittää omia projektijohtamis- ja tiimityötaitoja. Pestissä opit lisäksi organisoimista, tapahtuman tuottamista ja viestintää. Harjoittelet pestissä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, motivointia sekä ohjaustaitoja. Pestiä on mahdollista muokata siten, että pääset harjoittelemaan haluamiasi johtamistaitoja.

Lisätietoja: Tuija Kautto, Lippukunnanjohtajatapaamisen johtaja, tuija.kautto@partio.fi tai Sonja Miettinen, Aluetyöstä vastaava hallituksen jäsen, sonja.miettinen@partio.fi