Aina on hyvä hetki aloittaa partio!

Tiesitkö, että partioharrastuksen voi aloittaa milloin vain?

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille! Partio tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen. Nyt uutena toimintamuotona on myös perhepartio!

Partiossa kaikenikäiset saavat seikkailla, pitää hauskaa ja leikkiä yhdessä muiden kanssa ikimuistoisia leiri- ja luontoelämyksiä unohtamatta.

Partioon voi tulla aikuisenakin

Partio on mainio harrastus myös aikuiselle. Ei haittaa, vaikka et olisi ollut partiotoiminnassa mukana aiemmin: saat apua ja koulutusta. Partio toimii vastapainona työlle ja muulle arjelle. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä. Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. Kiinnostaisiko sinua vetää ryhmiä, järjestellä retkiä, auttaa yhdistyksen hallinnossa tai tulla vain satunnaisesti kiireavuksi? Jokaista tarvitaan!

Mikä perhepartio?

Perhepartio on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Perhepartiotoiminta mahdollistaa vanhemmille mukavan yhteisen harrastuksen lapsen kanssa ja mahdollisuuden tavata muita vanhempia säännöllisesti. Perhepartio tarjoaa myös partiosta kiinnostuneille lapsiperheille paikan, jossa partioon voivat tutustua sekä lapset että aikuiset.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Oman alueesi lippukunnat sekä lisää tietoa partiotoiminnasta löydät osoitteesta www.partio.fi/tule-mukaan.