Jäsenlaskut matkalla

Vuoden 2020 jäsenmaksulaskut lähetettiin jäsenille marraskuun alussa, ja tällä viikolla lähetetty muistutuksia niille joiden suorituksia ei vielä näy Kuksassa. Jos et ole saanut laskua postissa, älä huolestu! Laskut löytyvät Kuksasta heti laskun muodostumisen jälkeen, omasta tai huollettavasi profiilista.

Tarkemmat ohjeet Kuksaan liittyen löytyvät https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/.

Jos olet hakenut tai aikeissa hakea vapautusta jäsenmaksusta, älä maksa jäsenmaksua vaan tee hakemus ja odota rauhassa vastausta. Lisää jäsenyydestä ja jäsenmaksuista sekä jäsenmaksuvapautuksesta löydät https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/ .

Mikäli asiasi koskee partion päättämistä ja lippukunnasta eroamista, voi olla yhteydessä suoraan lippukuntaan tai vaihtoehtoisesti käydä Kuksassa omassa (tai huollettavasi jäsenen) profiilissa Jäsenyydet-välilehdellä painamassa ”Hae eroa”-painiketta, jolloin eropyyntö menee lippukunnalle suoraan käsiteltäväksi.

Jos olet jo hakenut eroa, ei jäsenmaksulaskuista tai muistutuksista tarvitse välittää. Erohakemuksesi on käsiteltävänä ja kun se on käsitelty, laskut hyvittyvät.

Mikäli asia koskee Kuksaan kirjautumista, puuttuvaa jäsennumeroa tai huoltajanumeroa, voit kysyä apua myös lippukunnasta. Lippukunnat lisäävät ja poistavat itse jäsenet ja huoltajat partiorekisteristä.