Kansainvälisten asioiden asiantuntijaksi on valittu Karoliina Eronen

Kansainvälisten asioiden asiantuntijan sijaiseksi Suomen Partiolaisille on valittu Karoliina Eronen.

Karoliina tarttuu kansainvälisten yhteyksien valiokunnan työntekijän rooliin innolla. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat maailmanjamboreen ja muiden leirimatkojen tukeminen, partion kehitysyhteistyöhankkeet, kansainväliset kumppanuudet ja muut valiokunnan teemat ja toimet.

Kansainvälisten asioiden asiantuntijan tehtävässä Karoliina toivoo voivansa edistää ja kehittää partiolaisten kansainvälisiä kokemuksia. Hän pitää kokemuksia tärkeänä, jotta voimme ymmärtää maailmaa paremmin.

Karoliina siirtyy tehtävään SATAKOLKYT-hankkeesta, joka oli Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja neljän muun tahon yhteishanke. Hankkeessa kannustettiin helsinkiläisiä siivoamaan merenrannoilta roskia. Työtaustaa Karoliinalla on myös Helsingin kaupungilta. Lisäksi hän on hankkinut kansainvälistä työkokemusta Suomen suurlähetystössä Varsovassa.

Koulutukseltaan Karoliina on valtiotieteiden maisteri. Opinnoissaan hän on syventynyt osallisuuden ja yhteisöllisyyden tutkimukseen. Karoliina on globaalin oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden tinkimätön puolestapuhuja. Hän odottaakin erityisesti myös partion kehitysyhteistyöhankkeisiin perehtymistä yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Partiotaustaa Karoliinalla on Lauttasaaren Luotsitytöistä.

Karoliina aloittaa tehtävässä joustavasti syyskuun aikana perehtyen ja lokakuun alusta täysin tunnein.

Karoliina sijaistaa tehtävässä Jenni Viitasta, joka jää opintovapaalle. Sijaisuus kestää vuoden 2023 loppuun.

Lämpimästi tervetuloa!