Kiinnostaako digitaalisuus järjestöissä? Tule Partioasemalle 18.6.2019

Me, Suomen Partiolaiset ja Sydänliitto, haluamme aloittaa yhteisen keskustelun kutsumalla digitaalisuudesta, datasta ja analytiikasta kiinnostuneet järjestötyöntekijät ja -kollegamme Partioasemalle tiistaina 18.6.2019 klo 10.30-13.30. Tapaamisen tarkoituksena on kuulla eri järjestöjen kokemuksia digitaalisen median ja teknologian sekä ihmiskeskeisen suunnitteluajattelun hyödyntämisestä toiminnassa. Toivomme, että voimme jatkaa keskustelua järjestöjen digi- ja data-aiheista ensimmäisen tapaamisen jälkeenkin sekä digitaalisesti että vastaavanlaisissa verkostotapaamisissa.

Digitalisaatio ja tietojohtaminen ovat järjestöjen johtamisen ja kehittämisen työvälineitä. Mielestämme data ja osaaminen ovat parasta jaettuna. Tarvitsemme dialogia tarttuaksemme ajankohtaisiin ilmiöihin ja parantaaksemme järjestöjen kykyä suunnitella ja kehittää digitaalisia ratkaisuja.

Olemme pyytäneet Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylitarkastajan Antti Seppäsen alustamaan keskustelua ilmiöpohjaisuudesta ja tietojohtamisesta. Tietopalveluiden hyödyntäminen on järjestöjen johtamisessa ja kehittämisessä sekä digitalisaatiossa erittäin tärkeä mahdollisuus.

Tapaaminen on vapaamuotoinen ja toivomme teidän välittävän kutsua kiinnostuneille järjestöissänne ja verkostoissanne.

  • Paikka: Partioasema, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki
  • Aika: Tiistai 18.6.2019

Ohjelma:

  • Klo 10.30 Päivänavaus ja aamukahvit
  • Klo 10.35 Ilmiöpohjaisuus ja tietojohtaminen (Antti Seppänen)
  • Klo 11.30 Järjestöjen esittäytyminen
  • Klo 12.00 Lounas
  • Klo 12.30 Keskustelu digitaalisuudesta järjestöissä
  • Klo 13.30 Päätös

Tarjoamme lounaan, minkä vuoksi pyydämme ilmoittautumaan sähköpostitse Suomen Partiolaisten digitaalisten ratkaisujen suunnittelijalle Anu Koskelle (anu.koski@partio.fi) 14.6.2019 mennessä. Järjestämme tarvittaessa myös Teams-yhteyden, jotta voit osallistua etänä. Vaikket pääsisikään paikalle, kuulemme mielellämme myös terveisesi ja oletko kiinnostunut tapaamisiin ja verkostotyöskentelyyn jatkossa.

Toivomme Anu Kosken (Suomen Partiolaiset) ja Antti Haverisen (Sydänliitto) kanssa, että näemme mahdollisimman monen kanssa reilun viikon päästä Partioasemalla. Voit myös tutustua etukäteen partion digitaalisen kehittämisen periaatteisiin ja käynnissä oleviin projekteihin.