Maiju Huuskonen ja Piita Lehtinen vaeltajatapahtuma Väreen johtajiksi

Väre on vaeltajaikäisille partiolaisille suunnattu valtakunnallinen tapahtuma, joka järjestetään 23.–25.8.2024. Väreen tapahtumajohtajiksi on valittu Maiju Huuskonen ja Piita Lehtinen.

Vaeltajatapahtuma 18–22-vuotiaille partiolaisille järjestetään 23.–25.8.2024 Sauvon Ahtelassa. Maiju Huuskonen ja Piita Lehtinen toimivat tapahtuman johtajina. Edellisen kerran tapahtuma on järjestetty vuonna 2018. Ilmoittautuminen vuoden 2024 odotettuun tapahtumaan avataan kevään aikana. Tapahtuman pohjana tulee olemaan partion strategiasta nouseva taidot muuttaa maailmaa -teema. Väreen avoimet pestit löydät kätevästi pestihausta.

Moikka! Ollaan Maiju (Helsingistä) ja Piita (Turusta). Meidän molempien kotilippukuntana toimii Vartiovuoren Tytöt. On kiva lähteä tekemään Värettä yhdessä monen yhteisen partiovuoden jälkeen. Väreen pesti on meille molemmille jotain uutta. Tapahtumassa on tiedossa ohjelmaa laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mielekästä! Staabissa on vielä muutama pesti avoinna, haluisitko just sä lähteä mahdollistamaan vuoden vaeltajatapahtumaa mahtavan tiimin kanssa?

Maiju Huuskonen
Piita Lehtinen