Mimi ja Milka puhaltavat kipinän seuraaviin Johtajatuliin

Elokuussa 2021 järjestettävän Johtajatulet-tapahtuman johtajiksi on valittu Mimi Rantanen ja Milka Hänninen. Kyseessä on ainutlaatuinen johtajuusseminaari, joka järjestetään metsässä Hämeenlinnan Evolla.

valittu Mimi Rantanen ja Milka HänninenSuomen Partiolaisten hallitus on nimennyt seuraavien Johtajatulien johtajiksi Mimi Rantasen, 28, Karhunvartijoista ja Milka Hännisen, 34, Oulunkylän Käskynhaltijoista. Molempien partiopiiri on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset.

Johtajatulet ei ole tuoreiden johtajien ensimmäinen yhteisprojekti, sillä aiemmin he ovat tehneet yhdessä piirileiri Kliffan ohjelmaa. Kliffalta yhteinen matka jatkui viime syksyn Johtajatulille, jossa he vastasivat tapahtuman seminaari- ja elämysohjelmasta.

Rantanen ja Hänninen päättivät hakea Johtajatulien johtajiksi, sillä tapahtuman avulla on mahdollisuus herättää ajatuksia, tunteita ja keskustelua, jotka vievät eteenpäin.

– Edellisillä Johtajatulilla paras palkinto oli se maailman muuttamisen palo, jonka tapahtuma herätti osallistujissaan. Koemme kuitenkin, että työ jäi vielä kesken. Maailma ei ole valmis ja haluamme jatkaa siitä, mihin jäimme, Rantanen ja Hänninen kertovat.

Tavoitteena mielekäs ja hyvää mieltä tuottava projekti myös tekijöille

Tapahtuman johtajien mielestä parasta Johtajatulilla ovat osallistujien tasa-arvoisuus, metsämiljöö, osallistujien silmissä kiiltävä into sekä tähtitaivaan alla paljuilu.

– Tuota listaa voisi jatkaa loputtomiin. On hienoa, kun tittelit ja puvut on riisuttu ja istutaan yhdessä kannonnokassa puhumassa johtamisesta, Rantanen ja Hänninen toteavat.

He aikovat pitää Johtajatulien ohjelman riman korkealla myös tällä kertaa. Osallistujien kokemuksen lisäksi tärkeää on myös se, miltä projektin tekeminen tuntuu sen tekijöistä.

– Tavoitteena on luoda tästä kaikille osallisille mielekäs ja hyvää mieltä tuottava projekti, johon on helppo lähteä mukaan.

Intoa ja ideoita pursuten Rantanen ja Hänninen toivovatkin, että he pääsevät aloittamaan staabin rekrytoinnin vielä toukokuun aikana. Muita tekijöitä pestataan syksyn aikana.

Johtajatulet järjestetään Hämeenlinnan Evolla 27.-29.8.2021.