Muutoksia Partioaseman aukiolossa

Partioaseman aulan aukioloajoissa on muutoksia huhtikuun alusta lähtien.

Partioasemalla on henkilökuntaa tavoitettavissa maanantaista torstaihin kello 9–17. Oven ollessa kiinni soita ovikelloa. Huomioi, että toimiston työntekijät työskentelevät osan viikosta etänä. Jos haluat tavata jonkun tietyn työntekijän, sovithan siitä hänen kanssaan etukäteen.

Partioaseman kulunvalvontaa päivitetään

Partioaseman kulunvalvontajärjestelmää päivitetään. Tämä vaikuttaa jokaiseen luottamustoimijaan, jolla on kulkutunniste. Jokainen luottamustoimija, jolla on kulkutunnisteeseen oikeuttava pesti, tulee saamaan sähköpostia muutoksista sekä toimintaohjeet.

Kokoustilojen käyttö jatkuu normaalisti

Kokoustilat ovat varattavissa ja käytettävissä kuten ennenkin. Varaukset tehdään partioaseman varausjärjestelmässä tai ryhmän oman partiotyöntekijän kautta. Siirry varausjärjestelmäpalveluun.

Iltakokouksiin on tuttuun tapaan tarjolla kahvit aulassa kello 17.00. Kokousten järjestäjät vastaavat muuten itse kokoustarjoiluistaan ja jälkiensä siivouksesta.

Partioaseman tiloista ja kokousten järjestämisestä saat lisätietoja Suomen Partiolaisten palvelutiimiltä, osoitteesta palvelu@partio.fi.