Niina Koivuniemi aloitti järjestökoordinaattorina

Niina Koivuniemi aloitti järjestökoordinaattorina Järvi-Suomen ja Hämeen partiopiirien alueilla. Niinan työtehtäviin kuuluu lippukuntien tukeminen Keski-Suomessa sekä Mäntässä ja Orivedellä. Lisäksi hän työskentelee Jyväskylän Partiolaisille.

Niinan vahvuuksiin kuuluvat yrittäjyyskasvatus ja valmennus. Hänellä on runsaasti kokemusta nuoriso- ja järjestötyöstä niin työn puolesta kuin harrastuksistakin. Aluetyön järjestökoordinaattorin vastuulla on partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen Järvi-Suomen Partiolaisten alueella Jyväskylässä ja sen ympäristökunnissa sekä Hämeen Partiopiirin osalta Mäntän ja Oriveden alueilla. Työtehtäviin kuuluu lisäksi aluejärjestö Jyväskylän Partiolaisten vapaaehtoisten toimijoiden tukeminen, aktiivinen toiminnan kehittäminen sekä yhdistyksen hallinnollisia tehtäviä. Niina työskentelee Jyväskylän partiotoimistolla.

Partiota Niina on harrastanut aiemmin Vammalan Nuotiosiskoissa ja nykyään Säynätsalon Päijännepartiossa. Partioharrastuksen lisäksi Niina viettää vapaa-aikaansa muun muassa melomisen, laulun ja shindon parissa.

Kuva Niina Koivuniemestä