Partio on solminut yhteistyösopimuksen Aviksen kanssa

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja Avis Suomi ovat aloittaneet vuoden 2024 loppuun kestävän yhteistyön, jonka myötä lippukunnat ja partiopiirit saavat toiminnassaan alennusta autonvuokrauksesta kotimaassa. Samalla Suomen Partiolaiset saa keskusjärjestönä käyttöönsä Aviksen yrityshinnaston.

Suomessa partiota harrastaa yhteensä 65 000 lasta, nuorta ja aikuista. Useat partiossa koetut elämykset tapahtuvat luonnossa. Partion arvojen mukaisesti leireille, retkille ja muihin tilaisuuksiin on tärkeää liikkua vastuullisesti.

”Yhteistyön myötä voimme osaltamme tukea kestävää liikkumista erilaisiin partiotapahtumiin. Kun auton tarve ei ole säännöllistä, auton vuokraaminen on hyvä ja kätevä vaihtoehto”, Avis Suomen toimitusjohtaja Ari Ilonen kertoo.

Aviksella on kattava verkosto autoja lyhyisiin ja pitkäaikaisiin vuokraustarpeisiin ympäri Suomessa, joita partiolaisilla on mahdollisuus hyödyntää.

”Partio ja Avis jakavat yhteisen arvopohjan vastuullisesta liikkumisesta. Yhteistyön ansiosta pystymme pitämään harrastuksen kulut maltillisina liikkumisen osalta. On tärkeää, että partio on mahdollinen harrastus kaikille tulotasosta riippumatta”, Suomen Partiolaisten kumppanuuspäällikkö Sanna Rajala avaa yhteistyön merkitystä.

Näin lippukunnat ja piirit saavat alennuksen käyttöönsä

Avis haluaa tukea partiolaisten kestävää liikkumista partiotoiminnassa ja helpottaa leirien ja tapahtumien logistiikkaa tarjoamalla vuokralle täyssähköisiä autoja ja ladattavia hybridejä.

Lippukunnat ja partiopiirit saavat partiolaisille suunnatun alennuksen käyttöönsä alennuskoodilla, joka toimitetaan lippukuntien johtokolmikoille suunnatussa uutiskirjeessä. Varaukset tehdään Aviksen varauspalvelussa osoitteessa avis.fi.

Alennukset koskevat ainoastaan partiotoimintaan vuokrattuja autoja.