Partioasema lomailee

Partioasema ja Suomen Partiolaisten keskustoimisto ovat kesälomalla 22.6.-31.7.

Keskustoimiston infon puhelin ja jäsenrekisteripalvelut ovat suljettuina 22.6–31.7. välisen ajan. Myös suurin osa työntekijöistä on poissa toimistolta.

Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partiorekisteri Kuksassa tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Ohesta löytyvät tarkemmat ohjeet jäsenasioiden hoitamiseen.

Median yhteydenotot ja akuutit viestintäasiat: viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola, p. 045 625 2045. Kriisitapauksissa soita Suomen Partiolaisten kriisinumeroon puh. 09 886 51155.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja mahdolliset häiriötiedotteet löytyvät osoitteesta www.partio.fi/asiakaspalvelu.

Muiden toimihenkilöiden loma-ajat ja yhteystiedot löydät osoitteesta www.partio.fi/yhteystiedot.

Jäsenasioiden hoitaminen

Partiosta eroaminen

Helpoin tapa erota partiosta on ilmoittaa erosta omaan lippukuntaan. Jäsenyyden voi päättää lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja, lippukunnanjohtaja tai sihteeri. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta, vaan asiasta on aina ilmoitettava.

Partiolaisen huoltaja

Jokaisella alaikäisellä partiolaisella tulisi olla merkattuna huoltaja jäsenen omiin tietoihin. Huoltaja voi partiorekisteri Kuksassa esimerkiksi muuttaa yhteystietoja, ilmoittaa huollettavansa tapahtumiin ja tarkastella laskuja. Huoltajan lisääminen on lippukunnan tehtävä.  Katso lisätietoja partio.fi/kuksaohje.

Tietoa lippukunnalle

Jäsenyyden päättäminen

Lippukunnan tehtävänä on päättää jäseniensä jäsenyydet viipymättä heidän sitä pyytäessään. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta. Jos jäsentä ei ole poistettu rekisteristä, lähtee hänelle useampi muistutuslasku. Tästä syntyy paitsi kuluja järjestölle myös pahaa mieltä henkiölle, joka on ilmoittanut haluavansa päättää jäsenyyden. Katso ohje: partio.fi/kuksaohje.

Lisää ohjeita partiorekisteri Kuksan käyttöön löytyy osoitteesta www.partio.fi/kuksaohje.

Tietosuoja-asioista löydät tietoa www.partio.fi/tietosuoja.