Partiolainen, tule esiintyjäksi mainoskampanjaan

Onko sulla jokin tarina tai muisto partioon liittyen, jonka haluaisit jakaa? Oletko kiinnostunut esiintymisestä ja haluaisit saada arvokasta kokemusta kameran edessä? Tai olisiko kiva päästä tutustumaan muihin partiolaisiin ja osallistua samalla hauskoihin kuvauspäiviin?

Kuva: Juha-Matti Julkunen

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, nyt on sun hetki! Tule mukaan näyttämään, miten tärkeä harrastus partio on.

Haemme esiintyjiä partion mainoskampanjaan ja halutaan juuri sut mukaan

Olitpa sitten partiomatkan vasta aloittanut tai jo pitkän linjan konkari, partiokaverukset tai vaikkapa partiopari – hae mukaan. Toivomme kuulevamme paljon erilaisia tarinoita, kokemuksia ja muistoja! Aiempaa kokemusta esiintymisestä ei tarvitse olla: riittää että olet rohkea ja innokas oppimaan.

Kampanjaan valitaan noin 10 partiolaista. Haluamme mukaan kaikenlaisia ihmisiä. Kampanjan päätavoite on houkutella mukaan toimintaan uusia jäseniä.

  • Kampanjaan sisältyy muutama erilainen video, jotka kuvataan kahtena eri kuvauspäivänä kesän 2022 aikana Etelä-Suomen alueella.
  • Ensimmäinen kuvauspäivä järjestetään 14.6. ja toinen kuvauspäivä järjestetään Kajo-suurleirillä 20.7. Kaikkia esiintyjiä ei tarvita molempina päivinä, tarpeet täsmentyvät ennen kuvauksia myös esiintyjien aikataulujen mukaan.
  • Esiintyjille ei makseta palkkiota, mutta korvaamme matkakulut edullisimman, lähtökohtaisesti julkisen, kulkuneuvon mukaisesti.
Kuva: Emma Hirsimäki

Näin voit hakea mukaan – toimi pian!

  1. Kuvaa itsestäsi video, jossa kerrot lyhyesti kuka olet ja millaisen muiston tai tarinan partiosta haluaisit kertoa.
  2. Lataa video esimerkiksi omalle YouTube-tilille (video voi olla piilotettu, mutta ei yksityinen) tai esim. OneDriveen.
  3. Täytä lomake ja anna siinä tietojesi lisäksi osoite videoosi. Jos olette kaverukset tai pari, voitte hakea mukaan samalla hakemuksella.
  4. Voit lähettää hakemuksen aina 29.5. asti, mutta teemme valintoja jo hakuajan aikana – hae siis mahdollisimman pian.

Hae nyt mukaan alla olevalla lomakkeella!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Kuva: Didrik Lundsten

Yläkuva: Matti Snellman
Somejakokuva: Didrik Lundsten