Partiolaiset kutsuvat kaikki ekaluokkalaiset mukaan partioon

Partiolaiset ovat tänäkin syksynä mukana Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä alku koulutielle -kampanjassa. MLL on postittanut elokuussa kaikkien koulutiensä aloittavien koteihin materiaalipaketin, jossa toivotetaan hyvää koulunalkua ja muistutetaan vanhempia lapsen hyvinvoinnille tärkeistä asioista. Materiaalipaketin mukana tulee partioteemainen liite.

Lähes 50 000 ekaluokkalaisen perhettä saa postituksessa partiolaisten liitteen lisäksi Helli, hoivaa pientä koululaista -opasvihkosen, ensimmäisen puhelimen hankintaan liittyvää tietoa sekä Liikenneturvan materiaalit. Tänä vuonna materiaalipaketin teema on on kaveritaidot, yksinäisyyden ehkäisy ja vanhempien tuki kaverisuhteiden luomisessa.

Partiolaiset antavat retkivinkkejä ja kertovat partiotoiminnasta

Partion kirjeestä löytyy lisäksi puuhatehtäviä ekaluokkalaisille sekä tietoa partion aloittamisesta. Kirjeessä on mukana linkki partiolaisten vinkkeihin perheen yhteisille metsäretkille. Vinkeistä löytyy mm. pakkauslista, leikki-ideoita sekä retkiruokareseptejä.

Partion kirjeen voi kuka tahansa ladata partion materiaalipankista esimerkiksi luettavaksi omalle lapselle tai lippukunnan käyttöön. Lataa kirje materiaalipankista suomeksi tai ruotsiksi.

Partioharrastuksesta ja retkivinkeistä kerrotaan MLL:n kampanjasivuilla. Lue retkivinkit ja tietoa partiotoiminnasta.

Tervetuloa partioon, ekaluokkalainen!

Toivotammekin kaikki ekaluokkalaiset ja muun ikäiset tervetulleiksi partioon! Lue lisää partioon liittymisestä ja tule mukaan.


Kuva: Veeti Nurmi