Partiotaitojen syys-SM-kisa Käännekohta 2020 on peruttu tältä syksyltä

Vallitsevan pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi Käännekohdan järjestelytoimikunta sekä Suomen Partiolaisten kilpailuryhmä ovat päättäneet perua partiotaitojen syys-SM-kisa Käännekohdan tältä syksyltä. Syynä tälle on se, ettei voida riittävällä varmuudella taata turvallista kilpailua kiihtyneessä epidemiatilanteessa.

Tällä päätöksellä pyritään varmistamaan, ettemme partiotoiminnalla kiihdytä koronaviruksen leviämistä entisestään. HUS on todennut epidemian olevan niin kutsutussa kiihtymisvaiheessa Uudellamaalla erityisesti kisapaikan ympäristössä. Toimet leviämisen estämiseksi on siis tehtävä nyt.

Kisaorganisaatio selvittää mahdollisimman nopealla aikataululla, mikäli kilpailu olisi mahdollista siirtää syksylle 2021. Kerromme uudesta ajankohdasta mahdollisimman pian.

Tapahtuman peruuntumisen vuoksi vartioiden osallistumismaksua ei tulla laskuttamaan. Kilpailun tarjoama yhteiskuljetus Helsingin rautatieasemalta kisapaikalle ja takaisin on peruttu, eikä myöskään siitä tule kuluja osallistujille. Jos olet ilmoittautunut oman piirisi yhteiskuljetukseen, selvitä sen mahdolliseen perumiseen liittyvät yksityiskohdat piirisi toimistolta.

Mikäli olet hankkinut omia matkalippuja kisapaikalle tai sieltä takaisin, olethan mahdollisista perumisesta yhteydessä palveluntarjoajaan.

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Käännekohtaan ei automaattisesti siirry koskemaan uudelleen aikataulutettavaa kisaa. Ilmoittautuminen seuraavaan kisaan tulee siis tapahtumaan erikseen uuden ilmoittautumislomakkeen kautta. Uudesta ilmoittautumisesta viestitään myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä kisojen peruuntumiseen tai muihin kisa-asioihin liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse kaannekohta@partio.fi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Järjestelytoimikunta kiittää kaikkia ilmoittautuneita kisaajia! Toivomme, että pääsemme vielä näkemään teidät Käännekohdassa myöhemmin ja nauttimaan yhdessä kisatunnelmasta, kun se on jälleen mahdollista turvallisemmissa olosuhteissa.