Paula Viikari ja Pekka Hankela Johtajatulien 2019 vetäjiksi

Suositun Johtajatulet-tapahtuman johtajiksi on valittu Paula Viikari ja Pekka Hankela. Kaksikko aikoo tehdä Johtajatulista entistäkin isomman ja näkyvämmän tapahtuman myös partion ulkopuolelle. Johtajatulet järjestetään 30.8.-1.9.2019.  

“Haluamme tuoda laajasti esiin partion erinomaista johtamiskäsitystä partiolaisille ja muille sidosryhmille ja osallistujille. Johtajatulilla kieritään paitsi partion johtamiskäsityksessä niin tsekataan myös minkälaisia tulokulmia muulla maailmalla on tarjota johtamiseen”, kertoo Pekka Hankela.  

Johtajatulilla tarjotaan kehittävää ja kiinnostavaa sisältöä johtajuusteemoista mutta myös elämyksellistä ohjelmaa ja koulutusta täysi-ikäisille partiolaisille ja ei-partiolaisille. Uuden johtajakaksikon tavoitteena on tehdä upean hulppea tapahtuma, josta jokainen osallistuja saa paitsi tiedollista sisältöä ja eväitä johtajuuteen mutta myös unohtumattoman, mahdollisimman kokonaisvaltaisen partioelämyksen.  

Kuvassa on paula Viikari ja Pekka Hankela

“All in! Nyt ei säästellä vaan edellisten johtajatulien todella korkealle asettama rima aiotaan ylittää partiohuivin mitalla. Huippupuhujia kuten aiemminkin, yhteistä ja yksilöllistä, osallistumisen ja kuuntelun paikkoja. Nuotion loistetta elokuun illassa, hymyjä ja pilkettä silmissä”, Viikari visioi.   

Johtajatulilla on selkeitä ja mietittyjä kokonaisuuksia johtajuuden eri teemoista. Johtajat haluavat luoda puitteen uusille ideoille ja samalla vanhan hyväksi havaitun ”pyöristelylle”. Myös tapahtumakokemukseen ja -muotoiluun eri osallistujaryhmät huomioiden aiotaan kiinnittää huomiota. Upeaa, kokonaisvaltaista, porukalla tehtyä partioviikonloppua kohden! 

”Johtajuus ja itsensä kehittäminen johtajana on yksi partiosta saatavan osaamisen kuuminta ydintä. Partio kasvattaa yhteiskuntaan kovan tason johtajia, mistä meillä on lukuisia esimerkkejä suuryritysten johdossa ja yhteiskunnan korkeimmissa päättäjissä”, kertoo Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Maria “Hilla” Ruohola.

“Me partiossa uskomme, että jokainen voi olla hyvä johtaja, kun hän saa kasvuunsa koulutusta, inspiroivia esikuvia ja paikkoja harjoitella johtamista. Johtajatulet on yksi niistä foorumeista, jonne me kokoonnumme kasvamaan entistä paremmiksi johtajiksi. Ja mikä parasta: ei vain partiolaiset keskenään vaan kaikki johtajuudesta kiinnostuneet!”, Ruohola jatkaa.

Edellisen kerran Johtajatulet järjestettiin Hämeenlinnassa Evon retkeilyalueella elokuussa 2017. Pääpuhujat Risto Siilasmaa, Peter Vesterbacka, Bruce Oreck ja Suvi Haimi jakoivat yli 2000 osallistujille luottamusta omaan johtamiseen ja rohkeutta uskoa suuriin unelmiin. Johtajuusteema jatkui työpajoissa ja paneelikeskusteluissa sekä Suomen Luonnon Päivän kunniaksi yhdessä pitkässä pöydässä syödyllä juhla-aterialla. Katso kuvia edellisiltä Johtajatulilta.   

 

Ketkä Paula ja Pekka?  

Paula Viikari (Hyvinkään Metsätytöt):

Toimii Partiosäätiön hallituksessa ja tyttöjen maailmanliitossa (WAGGGS) pienessä maailmantason pestissä. Taustalta löytyy kansainvälisiä partiohommia Suomessa ja ulkomailla, Suomen Partiolaisten hallituspesti, piiri(hallitus)pestejä Uudellamaalla ja varsin monipuolisesti erilaisia kouluttamiseen ja aikuistoimintaan liittyviä pestejä sekä piirissä että keskusjärjestössä. Mieluisimpia partiokokemuksia ovat olleet kv-pestit WAGGGSissa sekä Ko-Gi kurssit sekä staabissa että kurssinjohtajana. 

Pekka Hankela (Tampereen Kotkat):  

Toimii partiojohtajien jatkokoulutuksen (Ko-Gi –kurssin) kouluttajana ja talousvaliokunnan puheenjohtajana. Aikaisemmasta partiohistoriasta löytyy monipuolista projektipartiointia suurleirien, talouden, myynnin, pj-kurssien ja partiotaitokilpailuiden toteutuksesta ja johtamisesta. Merkittävin näistä on ollut Roihun myyntitoiminnan menestyksekäs johtaminen, suunnittelu ja toimeenpano pari vuotta sitten. Asuu Helsingissä.  

Speculatoria necesse est!

 

 

Beauty lies in details.

 

 

#johtajatulet #ledareldar #partioscout