Pia Wenelius aloittaa palvelukoordinaattorina

Pia Wenelius aloittaa 8.10.2018 Suomen Partiolaisten palvelukoordinaattorina. Tehtävä on uusi. Wenelius on työskennellyt aiemmin muun muassa Stockmannin vaativissa asiakaspalvelutehtävissä ja projektivastaavana. Hän viimeistelee parhaillaan tradenomi AMK -opintojaan suuntautuen tietojenkäsittelyyn.

Weneliuksen tehtävä palvelukoordinaattorina on kehittää partion valtakunnallista ja monikanavaista asiakaspalvelua. Hän suuntautuu työssään erityisesti IT-asiakaspalveluun vastaten sekä Kuksan että Office 365 -työvälineiden asiakaspalvelusta, käyttäjähallinnasta ja käytön tuesta. Suomen Partiolaisten tavoitteena on johtaa palvelujaan aiempaa paremmin, joten Wenelius kehittää myös asiakaspalvelutyytyväisyyden ja palveluissa onnistumisen mittaamista.

”Lähden suurella mielenkiinnolla ja innostuksella uuteen tehtävääni. Mahdollisuus olla mukana kehittämässä monikanavaista asiakaspalvelua ja asiakaspalvelun prosesseja nimenomaan partiossa kutkuttaa. Minulla on pitkä kokemus asiakaspalvelutyöstä yritysmaailmasta. Olen harrastanut partiota pitkään. Näiden yhdistäminen työksi tuntuu hienolta mahdollisuudelta. Tehtävässäni haluan olla ymmärrettävä ja lähellä asiakasta – auttaa ja palvella.”

Pia on aktiivinen partiolainen ja vastannut osallistujaviestinnän päällikön ja leirirekisterin tehtävistä pesteissään sekä Roihulla (2016) että Kliffalla (2018). Vapaa-aikanaan Pia harrastaa keskiajan elävöittämistä ja perinnepurjelaivatoimintaa.

Pian tavoittaa 10.10.2018 alkaen partion palvelukanavista, kuten chatistä ja puhelinnumerosta (09) 8865 1100.

Artikkelikuva: Paavo Hopeakoski