Reetta Siltanen aloittaa kasvatuksen asiantuntijana

Reetta Siltanen

Kyseinen tehtävä on uusi ja koostuu nykyisen, vuonna 2010 käyttöön otetun partio-ohjelman uudistuksen valmistelutyöstä sekä muista kasvatusvaliokunnan tehtäviin liittyvistä teemoista. Tehtävä on kaksivuotinen. Uuteen tehtävään ja tiimiin Reetta siirtyy 1.3. alkaen. Samalla partiokasvatuksen työntekijäresurssi kasvaa. Julia Parkko, nykyinen kasvatuksen asiantuntija työskentelee 60% työajalla vuoden 2023 ajan.

Kasvatuksen asiantuntijaksi valittu Reetta on osalle jo tuttu helsinkiläisten lippukuntien omana työntekijänä. Reetta on kasvatustieteiden maisteri varhaiskasvatuksesta ja tehnyt pisimmän työuransa varhaiskasvatuksen opettajana sekä varhaiskasvatuksyksikön johtajana. Järjestötyöstä Reetalla on kokemusta potilasjärjestöstä ja viimeisen vuoden aikana Suomen Partiolaisilta järjestökoordinaattorin tehtävästä. Partiotausta Reetalla on Tapiolan Metsänkävijöistä.

”Olen aina halunnut päästä kehittämään kasvatusta myös partiossa. Partio-ohjelma on tärkeä ja ansaitsee uudistamista, ja siksi tämä projekti innostaa erityisesti. Strategiakin sanoo, että partio-ohjelmasta tulisi saada taidot onnistua vielä 2040-luvullakin ja tähän haasteeseen tartun innolla,” Reetta kertoo.

Lämpimästi tervetuloa jengiin Reetta!