Salla Kukko aloitti Hämeessä koulutuskoordinaattorina

Hämeen Partiopiirin koulutuskoordinaattoriksi on valittu Salla Kukko. Salla työskentelee piirissä vanhempainvapaan sijaisena koulutusten, kurssien ja projektien parissa. Tässä Sallan terveiset kaikille!

Salla KukkoMoikka!

Olen Salla, ja aloitin tiistaina 9.11. Hämeen Partiopiirin koulutuskoordinaattorin sijaisena!

Valmistuin tänä kesänä kasvatustieteen maisteriksi Tampereen yliopistosta, ja olen tosi kiinnostunut partion kaltaisista toiminnallisista ja kokemuksellisista oppimisympäristöistä kasvatusalalla. Luonto ja retkeily ovat lähellä sydäntäni, ja myös partiossa tärkeitä teemoja. Partiossa korostuu myös yhdessä tekeminen ja ystävyys, vastuun ottaminen, sekä itsensä kehittäminen ja kasvaminen. Tuntuu hienolta ja tärkeältä päästä koulutuskoordinaattorina tukemaan ja edistämään näitä teemoja ja partiolaisten laajaa koulutustarjontaa – partiolaiset tekevät hienoa työtä!

Olen itse ollut partiolainen sudenpennusta asti. Käyn tällä hetkellä myös Suomen Partiolaisten eräopaskurssia, ja kurssin kaamosvaelluksen suunnittelu onkin kovasti käynnissä. Muutoin harrastan aktiivisesti musiikkia ja käsitöitä. Käyn viikoittain pop/jazz -laulutunneilla ja väsään myös joitain omia biisejä. Käsitöitä tykkään tehdä laidasta laitaan, uusimpana innostuksenani on esihistoriallinen kinnasneulatekniikka. Rakastan viettää paljon aikaa ulkona retkeillen ja vaeltaen. Nuotioretket ystävien kanssa ovat parasta tekemistä pimeinä syysiltoina!

Ottakaa rohkeasti yhteyttä koulutuksiin liittyen tai ihan muuten vain. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja minulle saa soitella ja laittaa viestiä pienellä kynnyksellä – selvitellään asiat kuntoon yhdessä!

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille ja ollaan kuulolla!

Partioterkuin,

Salla Kukko

Ps. Ehkäpä joku saattaa tunnistaa minut myös Roihu 2016 -leirinäytelmän Mellinä?