Sara Juntunen on aloittanut viestinnän asiantuntijana

Sara Juntunen on aloittanut maaliskuun lopussa viestinnän asiantuntijan tehtävässä Suomen Partiolaisten valtakunnallisessa viestinnässä.

Saralla on päävastuu Suomen Partiolaisten valtakunnallisista somekanavista sekä uutiskirjekokonaisuudesta. Hän vastaa muun muassa sisällönsuunnittelusta ja sisällöntuottamisesta sekä niiden koordinoinnista. Lisäksi Sara osallistuu erilaisten projektien viestintään, partion viestinnän kehittämiseen sekä tukee muita viestinnän tekijöitä.

Koulutukseltaan Sara on sekä filosofian että kasvatustieteen maisteri. Hänellä ei ole partiotaustaa, mutta Saralla on kokemusta järjestömaailmasta. Ennen partiotöitä hän on työskennellyt viestinnän parissa muun muassa Helsingin kaupunkiympäristön toimialalla, Kilpailu- ja kuluttajavirastossa sekä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:ssä.

”Odotan uteliaana ja innostuneena, mitä työ Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä tuo tullessaan, sillä viestinnässä pääsee näkemään partion toimintakirjon kokonaisuudessaan. Arvostan suuresti sitä, että ympärilläni on laaja joukko asiantuntevia kollegoita, luottamushenkilöitä ja vapaaehtoisia, joiden kanssa työskentelemme yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi”, hän kuvailee aloitustunnelmiaan.

Sara Juntunen.
Kuva: Sara Juntunen

Sara on kirjaston suurkuluttaja, innokas keikoilla kävijä ja Museokortin aktiivikäyttäjä. Vapaa-ajallaan hänet löytää usein myös tanssistudiolta tai metsästä samoilemasta.