Tule mukaan partioon!

Pian kääntyy kesä syksyksi ja on aika suunnata katseet harrastuksiin. Oletko kenties juuri sinä kiinnostunut uudesta harrastuksesta? Tai kaipaisiko lapsesi uutta harrastusta? Partio on mahtava harrastus jokaiselle! 

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille! Partiossa seikkaillaan, opitaan uusia taitoja, pidetään hauskaa, solmitaan uusia ystävyyksiä ja koetaan upeita elämyksiä. Partiossa pääsee vaikuttamaan ja tekemään paljon itse. Partion voi aloittaa kuka tahansa, aiempaa kokemusta partiotoiminnasta ei tarvita.    

PARTIOON VOI TULLA AIKUISENAKIN  

Tiesitkö että, partio on mainio harrastus myös aikuiselle? Partio toimii erittäin hyvänä vastapainona työlle ja muulle kiireiselle arjelle. Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. Partiossa koulutetaan tehtäviin ja partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä. Kiinnostaisiko sinua vetää ryhmiä, järjestellä retkiä, auttaa yhdistyksen hallinnossa tai tulla vain satunnaisesti kiireavuksi? Jokaista tarvitaan!  

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN!  

Uusi harrastus voi alkaa! Oman alueesi lippukunnat sekä lisää tietoa partiotoiminnasta löydät osoitteesta www.partio.fi/liity.   

 Mikäli et ole varma mikä lippukunta sopisi juuri sinulle tai lapsellesi parhaiten, voit kysyä vinkkiä partion infosta puhelinnumerosta 09 8865 1100 tai sähköpostitse palvelu@partio.fi.